Maraju Keri tuži sestra zbog memoara koje je objavila: Za tvrdnje o zlostavljanju traži veliku odštetu

04.02.2021

15:54

0

Elison tvrdi da joj je pevačica nanela duševne boli, te je predala tužbu Vrhovnom sudu u Njujorku

Maraju Keri tuži sestra zbog memoara koje je objavila: Za tvrdnje o zlostavljanju traži veliku odštetu
Copyright Profimedia

Pevačica Maraja Keri objavila je memoare u septembru prošle godine pod nazivom “The Meaning of Mariah Carey”, u kojima je otkrila najintimnije detalje iz svog privatnog života, ali je zbog toga ove nedelje dobila tužbu od rođene sestre Elison, prenosi BBC.

Naime, Maraja je u knjizi govorila o bivšem suprugu koji ju je varao, nasilju u porodici, svojim razvodima, ali i detaljima o sestri. Elison sada tvrdi da joj je sve to uzrokovalo duševne boli, te je slučaj završio na Vrhovnom sudu Njujorka. Sestra pop zvezde traži čak 1,25 miliona dolara zbog duševne boli, a u tužbi navodi da Marajina knjiga sadrži brojne optužbe na njen račun za koje nije iznela i dokaze. U to se ubraja i nasilje o kome je Keri pisala, da ga je pretprela upravo od rođene sestre, a zlostavljala ju je i tako što je na nju navodno bacala vrelu vodu koja joj je napravila opekotine trećeg stepena. Pevačica je istakla i da joj je Elison davala valijum, a najšokantnije što je rekla jeste da je čak pokušala da je podvodi.

Osim sestre, Maraja ima i brata Morgana, koji su svi odrasli s roditeljima. Ipak, pevačica nije ni brata poštedela, već je u javnost iznela tvrdnje da je u detinjstvu bio destruktivan, ali i u kasnijem dobu. Kao primer, Keri je navela da je u zidovima bilo rupa, da su leteli predmeti u njegovoj blizini, kao i da ju je porodica mučila i kad je odrasla.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike