Natalija i Sani Trik Fx o bračnim problemima i dugovima: Bili su na ivici razvoda

04.02.2021

19:59 >> 23:50

0

Autor: D. Božović

Bračni par je 26 godina u braku, a sada je priznao da su na početku veze imali velike turbulencije

Natalija i Sani Trik Fx o bračnim problemima i dugovima: Bili su na ivici razvoda
Copyright natalijatrikfxofficial

Natalija i Sani Ibraimov, važe za jedan od najskladnijih parova na javnosj sceni, a kako oboje kažu, spojila ih je ljubav prema muzici. U braku su 26 godina i imaju sina Dejana.

Ovaj bračni par je otkrio da li su tokom godina imali poteškoća u braku, kao i to da li su bili na ivici razvoda.

– Naravno da jesmo, kako da nisam. Posle 27. godina poznanstva, dođete u situaciju naravno, bilo je u početku našeg braka pakla, ali ja sam bik, ono što naumim to i ostvarim – prokomentarisala je Natalija.

– Bilo je svašta, na samom početka stvaranja naših karijera, naravno da je bilo teško, bila je borba za opstanak što se tiče grupe, dobili smo Dejana, mi smo se uzeli mladi. Novac, karijera… Normalno je tada da smo sve svoje ciljeve morali da prilagodimo situaciji, ja sam bio nespreman za to. Naravno da je bilo nesuglasica – rekao je Sani.

Osim bračnih problema, Natalija i Sani su otkrili da li su imali dugove.

– Nemamo dugove, znate šta, Natalija je bik, ja prvo razmišljam o kući, pa svemu ostale. Imam te kritike da ne znam da se obučem, ja sve pare trošim na kuću, za sebe ja sam skromna, dok sam ja živa, dugova biti neće – kroz osmeh je rekla Natalija.

– Prilagodili smo se celoj situaciji, sada će godinu dana kako nismo radili – prokomentarisao je Sani, pa otkrio šta je tajna njihovog zdravog i dugog braka.

– Pa eto, poštovanjem, tolerancijom, ljubavlju  – rekla je Natalija, a potom je pao sočan poljubac njih dvoje.

Natalija nije krila i da je veoma ljubomorna supruga, ali je istakla i da ima tu sreću da joj Sani ne daje povoda za brigu.

– Jesam, borim se teško! Kad sam bila mlađa, bila sam mnogo ljubomornija, sada sam možda malo manje, jer moj muž možda manje daje povoda – objasnila je Natalija za Pink.rs.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike