Pretio je da će me zapaliti živu: Još jedna bivša Merilina Mensona iznela ozbiljne optužbe

04.02.2021

07:31 >> 23:30

0

Glumica je bila u kratkoj emotivnoj vezi sa rokerom, a sve ono što je proživela sa njim pretočila je u svoju autobiografiju

Pretio je da će me zapaliti živu: Još jedna bivša Merilina Mensona iznela ozbiljne optužbe
Copyright Profimedia

Nakon što je Evan Rejčel Vud iznela šokantne detalje o zlostavljanju, za koje tvrdi da je počinio upravo njen bivši verenik Brajan Vorner, svima poznatiji kao Merilin Menson, pojavila se još jedna optužba na račun rokera.

– Ima mog zlostavljača je Brajan Vorner, svetu poznatiji kao Merilin Menson. Još kao tinejdžerki mi je isprao mozak, a onda me i zverski maltretirao. Manipulacijom me je doveo do potpune poslušnosti. Ali, dosta sam živela u strahu, pod klevetama i ucenama. Razotrivam zato ovog opasnog čoveka, kako još nekome ne bi naudio. Stala sam uz ostale žrtve, koje takođe više neće da ćute – napisala je Evan Rejčel na Instagramu.

Naime, glumica za odrasle, Džena Džejmison govorila je za Daily Mail o svojoj kratkoj romansi sa Brajanom Vornerom sa kojim se viđala. 1997. godine.

Merilin Menson Profimedia

– On je osoba koju je teško izdržati. U najmanju ruku – rekla je ona.

– Jednom kad je počeo nasilno da priča sa mnom rekla sam: “Zbogom, Brajane”… Takođe, modrice od njegovih ugriza nisu bile zabavne – rekla je Džejmisonova.

Ona je dodala da je tada delovalo kao da Menson nije ni najmanje svestan da je njegovo ponašanje nasilničko.

Glumica za odrasle je Mensona pominjala u autobiografiji pod nazivom „Kako voditi ljubav poput porno zvezde: Upozoravajuća priča”, gde je istakla da je roker koristio mnogo lekova protiv bolova i za opuštanje mišića, da je često odlazio u kupatilo da bi konzumirao kokain pre s*ksualnih odnosa, da je bio „detinjast, obdaren i prekriven ožiljcima”. Osim toga, glumica je napisala i da joj je Menson pretio kako će je živu zapaliti i insistirao da joj sisa ruku kao vampir.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike