Povratak u detinjstvo! Aleksandra Prijović se zaigrala sa sinom, ovaj prizor je oduševio sve! (FOTO)

05.02.2021

19:20 >> 18:58

0

Autor: D. Božović

Pevačica uživa u majčinstvu, a to pokazuje fotografijama i snimcima koje objavljuje na Instagramu

Povratak u detinjstvo! Aleksandra Prijović se zaigrala sa sinom, ovaj prizor je oduševio sve! (FOTO)
Copyright Aleksandra Prijović ATAImages/Borislav Zdrinja

Pevačica Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip Živojinović su 6. marta 2019. godine dobili sina Aleksandra koji je uneo radost u dom Živojinovića. Maleni dečak će uskoro napuniti dve godine, a pevačica svakodnevno obaveštava svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kako uživa u vaspitavanju svog malog naslednika.

Prijovićka je objavila novi snimak koji je rastopio i najtvrđa srca. Naime, ona je pokazala kako se igra sa svojim dvogodišnjim sinom, a da se odlično zabavljaju, govori i pevačicin osmeh, koji nije skidala sa lica.

Printscreen Instagram/aleksandra__official

Podsetimo, pevačica je u jednom od intervjua istakla da bi volela da prošire porodicu, kao i to da joj je prethodna godina bila jedna od najlepših, jer zbog pandemije nije nastupala, pa je sve vreme mogla da posveti porodičnom životu.

– Meni je ova godina bila najlepša, 9 meseci sam bila sa sinom. Ja sam sve vreme sa njim. Odmorila sam se i nauživala sam se u ovoj godini. Ne planiram bebu drugu još uvek. Kad se desi desiće se. Ja bih volela najmanje dva deteta da imam pa kad bude. Nismo planirali ni za prvo dete, to se desi – rekla je Aleksandra Prijović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike