Gven Stefani i Blejk Šelton nakon pet godina veze spremni za brak! Ovo je njihova ljubavna priča

05.02.2021

19:53 >> 19:33

0

Autor: D. Božović

Oboje iza sebe imaju po jedan propali brak, a sada su rešili da sebi daju novu šansu u ljubavi

Gven Stefani i Blejk Šelton nakon pet godina veze spremni za brak! Ovo je njihova ljubavna priča
Blejk Šelton i Gven Stefani - Copyright Profimedia

Pevački par Gven Stefani i Blejk Šelton su pet godina u idiličnoj vezi, a svoju romansu su rešili da krunišu brakom. Naime, kantri pevač je zaprosio bivšu članicu rok grupe “No Doubt”, na šta je ona odmah rekla “da”.

A kako se lepe vesti odmah šire, ova informacija je odmah odjeknula društvenim mrežama, a budući mladenci su se odmah pohvalili.

– Da, molim – napisala je pevačica hita “Don’t Speak” ispod fotografije na kojoj se par strastveno ljubi.

Blejk je u objavi na svom Instagram profilu ispod iste fotografije bio ipak malo rečitiji od buduće supruge, napisavši:

„Hej, Gven Stefani, hvala ti što si mi spasla 2020. godinu i ostatak mog života. Volim te. Čuo sam ‘da‘!“

Prsten kojim je Blejk verio Gven Stefani vredi više od pola miliona dolara.

– Blejk je naručio da se napravi poseban prsten za Gven – rekao je izvor za „Us Weekly” i otkrio da je pevač pitao čak i njenog oca za ruku svoje izabranice, što je nju oduševilo.

Naime, ekspert za nakit Blu Najls procenio koliko bi mogao da košta verenički prsten na pevačicinoj ruci. Prema njenoj proceni, cena ovog dijamantskog komada nakita od osam do 10 karata kreće se između 700.000 i 800.000 dolara, piše „Harpersbazaar”.

Podsetimo, Gven i Blejk su se upoznali 2015. godine u šou-programu “The Voice”, tada su sevnule varnice, i nakon nekoliko godina ovu ljubav su podigli na viši nivo i krunisali veridbom. Oboje iza sebe imaju po jedan brak, zbog kojeg su patili.

Pevački par je tokom audicija uživao provodeći vreme smejući se, a Gven priznaje da je NBC dosta editovao snimke da bi izgledalo kao da su flertovali.

– Tada sam jedva poznavala Blejka, još uvek ništa nisam osećala prema njemu, ali je tu prosto bilo nečeg – rekla je pevačica.

Stefani i Šelton već uživaju u zajedničkom životu u svom novom domu u Los Anđelesu, vrednom 13 miliona dolara, a toj radosti doprinose i njeni sinovi iz prvog braka, koji sa kantri muzičarem imaju vrlo dobar odnos. Kada je usledio karantin zbog pandemije koronavirusa korona svi zajedno su živeli na Blejkovom ranču u Oklahomi.

– Moji mama i očuh žive 15 kilometara odavde. Nismo napuštali kuću. Morao sam da odložim turneju. Naučili smo da pravimo prilično dobar hleb” – rekao je kantri pevač o životu u Oklahomi.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike