Zorannah daje pomerancu tablete za smirenje da bi manje lajao! Zbog blogerkinog poteza svi zanemeli

05.02.2021

22:10 >> 22:42

0

Autor: D. Božović

Blogerka je podelila sa pratiocima na Jutjub kanalu da je kupila tablete za smirenje za svog ljubimca, zbog čega je zgrozila pratioce

Zorannah daje pomerancu tablete za smirenje da bi manje lajao! Zbog blogerkinog poteza svi zanemeli
Copyright Printscreen Youtube/Zorannah

Blogerka Zorana Jovanović, svima poznatija kao Zorannah šokirala je javnost kada je otkrila da svom psu, pomerancu Aspenu kupuje lekove za smirenje, da bi manje lajao.

Poznata blogerka je provela nekoliko dana u Majamiju, a po povratku sa putovanja, ona je za pratioce snimila video u kojem je prezentovala proizvode koje je pazarila. Pored šminke, Zorannah je kupila i gomilu mirišljavih sveća, skupocenih brendiranih igračkica za svog ljubimca, ali i određene lekove.

Naime, blogerka je bez ikakvog blama pričala da je svom psu kupila lekove za smirenje i tablete za posvetljavanje predela oko očiju, jer po njenom mišljenju, tamni kolutovi ne izgledaju estetski lepo.

– Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomešam s hranom. Inače, on jede šta stigne – počela je Zorannah i već tu pokazala nemarnost, a potom nastavila:

Printscreen Youtube/Zorannah

– Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo – „just relax”. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. A Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi – ispričala je Zorannah i ovom izjavom ostavila sve u šoku.

Ono što je jedan pratilac primetio jeste da je Zoranin ljubimac tokom snimanja videa bio poprilično miran i da nije skakao, niti lajao, što ga je navelo na sumnju da mu je blogerka odmah dala lek za smirenje.

– Aspen ne laje. Sigurno je popio tableticu – jedan je od komentara ispod videa.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike