Ana Sević obukla ćerki odelce koje je ona nosila pre 35 godina (FOTO)

05.02.2021

22:45 >> 22:41

0

Autor: D. Božović

Pevačica je sačuvala štramplice koje je ona oblačila kada je bila beba

Ana Sević obukla ćerki odelce koje je ona nosila pre 35 godina (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Sević porodila se krajem prošle godine i na svet donela devojčicu Senu, čime je obradovala svog novog partnera Daniela Nedeljkovića koji ju je častio skupocenim automobilom. Podsetimo, Sevićka ima ćerku Lorenu, koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem, a ona je presrećna što će moći sa majkom da brine o maloj sestri.

Sevićka redovno objavljuje fotografije sa malenom Senom i time pokazuje koliko uživa u majčinstvu, a nova fotografija na društvenoj mreži Instagram raznežila je sve.

Naime, pevačica je fotografisala svoju bebu dok je spavala u njenoj štramplici, koja je stara čak 35 godina. Da, dobro ste pročitali, Ana je sačuvala svoje odelce koje je ona nosila kao beba za svoje devojčice.

Printscreen Instagram/anasevicofficial

– U maminim štamplicama. Da li bi ove što se proizvode danas opstale 35 godina? Teško – napisala je pevačica uz fotografiju.

Iako je prethodna godina mnogima teško pala, pevačica je nedavno izjavila da je za nju bila veoma radosna, jer je dobila još jednu naslednicu.

– Ova godina mi je donela najveći poklon – još jednu devojčicu. Uprkos svemu, za mene je 2020. godina bila izuzetno lepa. Planiram da i u novoj godini radim na natalitetu. Nadam se da i drugi razmišljaju tako jer treba imati što više dece. Lorena je oduševljena što je dobila sestru. Ona je čak sestri dala ime Sena. A Daniel je tata za primer, brižan je i dosta mi pomaže. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu – rekla je pevačica tada za Kurir.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike