Bili Pajper slučajno otkrila da se Kajli sprema da stane na ludi kamen? Pevačici ništa drugo nije ostalo, do da pokaže prsten! (VIDEO)

06.02.2021

13:48

0

Komad nakita zablistao je sa njene ruke tokom jednog fotografisanja, svega par dana nakon što je raskrinkana u stranim medijima...

Bili Pajper slučajno otkrila da se Kajli sprema da stane na ludi kamen? Pevačici ništa drugo nije ostalo, do da pokaže prsten! (VIDEO)
Copyright Kajli Minog Profimedia

Kajli Minog i Pol Solomons zabavljaju se od 2018. godine, a sada su, po svemu sudeći, rešili da „podignu vezu na viši nivo”. Iako je pevačica o svemu mudro ćutala, koleginica Bili Pajper sasvim slučajno ju je razotkrila, pa joj na kraju više ništa nije preostalo, do da i sama potvrdi nagađanja.

Bili je, naime, u razgovoru sa „Elle UK”, objašnjavajući kako se sa 18 godina „izvukla” nakon što je danima konzumirala samo dijetalnu koka-kolu i cigarete, izgovorila „verenik” uz Polovo ime i tako „razrešila svu misteriju”:

– Bila je 2000, kada sam se onesvestila i kada mi je pena izlazila iz usta, navodno. U to već zaista ne verujem. Iz kluba me je izneo neki muškarac, pričali su mi iz mog tima, kad sam već ležala u bolnici, pa su došli da mi objasne šta se i kako desilo… Kasnije sam saznala da je ime tog muškarca bilo isto kao ime mog oca, Pol. Radi u „GQ”… Vremenom mi je postao veliki prijatelj, poznat kao izuzetno uspešan čovek, verenik Kajli Minog. Pravi heroj. Kajli najbolje zna – prisećala se Bili, na šta su fanovi svakako burno odreagovali, kako zbog njene strašne ispovesti, tako i zbog raskrinkavanja koleginice.

Bili Pajper Profimedia

Kajli je, veruje se, zato svega dva dana od tog intervjua, „nehajno prebacila uku preko tela, fotografišući se”, pa uz objavu na Instagramu poručila:

– P, U, S, Č, P… Vikend je!

Spekulacije o veridbi i venčanju, Kajli je inače maltene ignorisala, međutim, tome je sada, izgleda, došao kraj.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike