Dara Bubamara krši saobraćajne propise: Sa decom u automobilu drastično prekoračila brzinu! (FOTO)

06.02.2021

20:03 >> 20:04

0

Folkerka je vozila na auto-putu 159 kilometara na sat, kroz grad 105, koristila mobilni telefon i to sve dok je vozila troje dece

Dara Bubamara krši saobraćajne propise: Sa decom u automobilu drastično prekoračila brzinu! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dara Bubamara u poslednje vreme stalno je na meti kritika, kako zbog izjava, tako i zbog ponšanja, pa je i sada u centru skandala zbog neodgovornosti u saobraćaju.

Instagram printscreen

Poznato je da pevačica voli skupe automobile, te da i sama poseduje jedan takav model. Međutim, da li svesno ili nesvesno, Dara je brzinom od 159 kilometara na sat, koliko se videlo na snimku koji je objavila, vozila troje dece. Njen sin Kosta sedeo je na suvozačevom mestu, dok su, verovatno njegovi drugari, sedeli pozadi. Uz glasnu muziku, na auto-putu, pevačica je vozila više nego dozvoljenom brzinom i to sve uz korišćenje mobilnog telefona. Nešto kasnije, pokazala je i video kroz gradske ulice, gde je vozila 105 kilometara na sat, ali je taj video ubrzo obrisala.

Instagram printscreen

Ona je nedavno izjavila da nikad nije čula za Bus Plus, ali se postavlja pitanje da li je čula za saobraćajne propise, kojih je, ako je suditi prema njenim snimcima, napravila nekoliko.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike