MC Stojan ima koronu! Dok se leči, priseća se starih fotografija: Bilo mi je jako teško!

01.12.2020

16:19 >> 16:09

0

Pevač je napisao da se osećao veoma slomljeno, uz fotografiju na kojoj se inhalira, a zatim je pisao duhovite komentare uz svoje slike iz mlađih dana

MC Stojan ima koronu! Dok se leči, priseća se starih fotografija: Bilo mi je jako teško!
Copyright ATAImags/ Antonio Ahel

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, zarazio se koronavirusom, a kako je podneo bolest, ispričao je svojim fanovima na Instagramu, apelujući da se čuvaju.

– A sad, ne tako lepa slika nije me bilo duže vreme, ali zakačio sam koronu i verujte da mi je bilo jako teško. Prvi nisam shvatao ozbiljno, ali kada me je dohvatilo bukvalno me je slomilo. Molim vas da se čuvate i da smanjite kontakte na minimum. Moram da apelujem na ljude jer mnogi još uvek ne shvataju koliko je ovo ozbiljno. Molim vas, čuvajte se – savetovao je pevač uz fotografiju na kojoj se inhalira.

Instagram printscreen

Dok se Stojke leči, vreme prekraćuje listanjem foto-arhive, pa je izvukao slike iz mladosti, na kojima je imao višak kilograma. Tu je dobio i inspiraciju, pa se našalio na svoj račun. – Glava nikad veća, obrve nikad tanje. Slika stara sigurno 15 godina – napisao je pevač.

 

Instagram printscreen

On je objavio još jednu fotografiju, na kojoj definitvno izgleda potpuno drugačije nego danas, a zatim se začudio sam sebi kako je izgledao. ž

– Kuku, lele, kuku, lele, imao sam glavu kao tele – poručio je MC Stojan.

Instagram printscreen

Pročitajte još:

Ceca o koronavirusu: Pozitivna sam na antitela, ne treba se sa ovim šaliti (FOTO)

Sale Tropiko pozitivan na koronavirus: Supruga otkrila kako se pevač oseća

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike