Rokenrol je star koliko i narodnjaci! Velika rasprava Đorđa i Bosanca: Kakva je to muzika? Tandara-mandara, tri akorda!

07.02.2021 | 13:26

Autor: Milica Gudžulić

Komentarišući kandidate koji su stajali pred njima na sceni, napustili su svoja mesta ne bi li isterali svoje

Copyright Dragan Stojković Bosanac Printscreen ,,Zvezde Granda"

Stefan Živković iz Milijevog i Miloš Kovačević iz Marijinog tima u najnovijim „Zvezdama Granda” delili su scenu. Kovačević je tada izveo „Upali svetlo” i „Merak mi je”, dok je Živković pevao „Devojčice moja” i „Zbog te žene”. Ovaj duel završio se u Miloševu korist, a tokom komentara članova žirija Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac ušli su u ozbiljno raspravu oko muzičkih pravaca.

Pročitajte još:

– Stefane, meni si ti bio dobar. Razdragan, nasmejan, lepa boja glasa. Jeste malo „tremica” poremetila dosta toga, da nisi dao 100 odsto sebe… Ali meni nije bilo loše – izjavila je Karleuša.

– Prvi put je došao na audiciju pre tačno 10 godina. Ne bi ga uopšte prepoznali, da je to isti čovek – rekao je zatim Saša Popović.

– Miloše, bez greške. Dobar dasa, dobro pevaš, stabilan, siguran, dobro deluješ na sceni. Ti si, dečko, za ovaj posao rođen – komentarisala je dalje Jelena.

– Nisi ti bio toliko loš koliko je Miloš bio ubedljiv i loš izbor pesama. To pokazuje i ove komentare Jelenine i Bekuta je kao podržava: „Samo ovo pevaš”, pa to i pobeđuje. Narodnjaci će pobediti. Ovo sve što „bućkate” sa Milijem na ove fore, ludilo… Ma ne valja ništa – nadovezao se Bosanac. POGLEDAJ GALERIJU

– Boske, kako Mili to radi? – nasmejao se bio Saša.

– „Bućka” – ponovio je Bosanac i nasmejao sve u studiju.

– Hoću samo Bosancu da kažem… Možda će narodnjaci da pobede, ali će rokenrol napraviti revoluciju – ozbiljan je bio Đorđe David, koji je već bio i ustao sa svoje stolice.

Copyright Đorđe David Printscreen ,,Zvezde Granda”

– Rokenrol je isto star kao narodnjaci. Niste vi klinci… Rokenrol… Kakva je to muzika? Tandara-mandara, tri akorda… – odgovorio mu je Bosanac, koji je zatim i požurivao Milija dok je komentarisao takmičare, ne bi li se i on uključio u raspravu o narodnjacima i rokenrolu.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam