Srpska estrada zimuje u Dubaiju: Ne mare za novac, samo da uživaju na mestu gde i svetska elita (FOTO)

08.02.2021

08:15 >> 13:30

0

Anastasija Ražnatović, Kaća Grujić, Dara Bubamara, samo su neke od pevačica koje su posle snega otišle pravac na vrelo sunce, dajući i po nekoliko hiljad

Srpska estrada zimuje u Dubaiju: Ne mare za novac, samo da uživaju na mestu gde i svetska elita (FOTO)
Copyright Profimedia/ 24sedam

Zimovanje 2020/21. za srpsku estradu postalo je pravo letovanje.

Iako su mnogi pevači boravili najpre na planinama, skafandere i skije su ubrzo zamenili kupaćim kostimima i surf daskama i pobegli, ne samo u toplije krajeve, već i u veliki luksuz. Dubai, jedan od najskupljih gradova na svetu, je njihova top destinacija. Provod i smeštaj prava su “sitnica”. Zimu, ipak, lakše podnose na plaži, a da bi dokazali da je sve bilo zaista velelepno – tu je Instagram da to i dokaže. Kokteli pod palmama, morski stajlinzi i snimci iz noćnih, poznato skupih, emiratskih restorana, pravi su užitak za naše javne ličnosti.

Radiša Trajković Đani “čekirao” je juče svoj odlazak u Dubai na Instagramu, pravo sa Kopaonika. Folker je pokazao, kao veliki gurman, da se odmah upustio u morske specijalitete i fotografisao poznati visokoluksuzni hotel Burdž el Arab, a narednih dana sigurno će biti i slika sa plaže.

Na ovoj destinaciji trenutno se nalazi i bračni par Danijela Karić i Ivan Mileusnić, gde su otišli porodično sa decom. Početkom meseca par je boravio na Zlatiboru, a zatim su odlučili da odu u toplije krajeve, gde je uživanja na pretek. Međutim, kako je Danijela bila u drugom stanju, ovo putovanje neće im ostati u lepom sećanju, jer je pevačica imala spontani pobačaj. Iako su planirali da uživaju sa svojom decom, Danijela i Ivan javili su s putovanja da su doživeli “veliki šok i tugu”.

Pre njih, put Dubaija otišla je Dara Bubamara sa dečkom Tonijem, gde je evidentno uživala po ceo dan na suncu i s koktelima pored ležaljke, menjajući više puta na dnevnom nivou modne kombinacije. Za ovaj luksuzan godišnji odmor, u jednom od skupljih hotela, Dara i njen 24 godine mlađi dečko dali su nekoliko hiljada evra.

Omiljeno mesto svetske elite, posetili su Katarina Grujić i Marko Gobeljić uoči dočeka 2021. godine, gde su u glamuroznom hotelu imali svu moguću romantiku.  Tako su jedno od toplih večeri proveli zagrljeni igrajući uz čuvenu ,,Bella ciao”, a pevačicin izabranik, kako deluje po fotografijama, nije mario za cene. Kaća i Marko nisu preskočili ni jedan od elitnih restorana, koji su u vlasništvu čuvenog turskog ugostitelja Nusreta Gokčea.

Ujedinjeni Arapski Emirati ove godine bili su primamljivi i Jani Todorović, koju pored svog komfora nije napuštao srpski duh, te je na zahtev fanova zapevala u lajvu putem Instagrama. Taman je tada moglo da se zapazi da Jana uživa za sve pare uoči Nove godine, gde se sunčala kako na plaži, tako i na velelepnim bazenima u ovom gradu.

Pred kraj prošle godine na odmor u Dubai otputovala je Anastasija Ražnatović. Mlada pevačica odlučila je da se mesec dana pred novogodišnje praznike provede sa prijateljima, te joj je društvo pravio i teniser Filip Krajinović. Anastasija se fotografisala uz koktele na plaži, u luksuznom hotelu u kome je odsela, ali i u gala noćnom provodu.

Hedonizmu na visokoj nozi otisnula se i Sanja Marinković. Nakon što je otkrila da se razvela, ona je otputovala u Dubai, odakle je pratioce redovno izveštavala o svom kretanju. Osim što je obilazila znamenitosti, voditeljka se baškarila na ležaljkama, isprobavala specijalitete, a da luksuz opušta, govori i njen osmeh koji je na svim fotografijama na Instagramu sa pomenutog putovanja.

–  Prvi put sam sama na odmoru otkako sam rodila sina. Uživam sa svojim drugaricama koje ovde žive i sjajno se provodimo – rekla je voditeljka u „Kec na jedanaest”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike