Džejeva prijateljica Andrijana, s kojom je živeo 20 godina, često mu posećuje grob, a za 24sedam ona priznaje: Sad mi je još gore

09.02.2021

08:15 >> 10:40

0

Prošlo je tri meseca otkako je Ramadanovski preminuo, a pevačeva prijateljica otkriva da joj je svakim danom sve teže bez njega

Džejeva prijateljica Andrijana, s kojom je živeo 20 godina, često mu posećuje grob, a za 24sedam ona priznaje: Sad mi je još gore
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Legendarni pevač i šarmantni Dorćolac Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra u 56. godini od posledica srčanog udara. Ova vest je ganula njegovu porodicu, prijatelje, ali i čitavu estradu koja je ostala neutešna zbog pevačeve smrti.

Džej je iza sebe ostavio brojne hitove, ali i uplakanu porodicu i javnost uopšte. Pevačeva prijateljica Andrijana, koja je gotovo svakodnevno bila kraj njega i koja je bila i njegov predstavnik za medije, ne krije bol za legendarnim pevačem. Andrijana je Džeja pratila poslovno, ali i prilikom privatnih druženja punih 20 godina. Uvek mu je govorila da kontroliše zdravlje, i ona je bila ta koja ga je našla upokojenog u stanu kada se vratila iz prodavnice.

Antonio Ahel/ATAImages

Ekipa 24sedam kontaktirala je sa Andrijanom, da bismo je upitali kako se oseća nakon tri meseca od Džejeve smrti, da li posećuje pevačev grob, ali i da li se čuje sa njegovim ćerkama.

– Poštujem sve medije 18 godina. Repostujem vaše objave na Džejevom Instagramu… Ja i vodim njegov Instagram! Nisam se smirila, još mi je i gore! Naravno da idem na groblje i svakodnevno se čujem sa njegovim ćerkama Marijom i Anom, a i viđamo se. Izvinite,  ali nisam raspoložena za priču – rekla je Andrijana za 24sedam.

Podsetimo, Džej je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu po muslimanskim običajima, uz prisustvo porodice, brojnih kolega i prijatelja. Ramadanovski je na večni počinak ispraćen uz zvuke 50 violina i njegov veliki hit „Nedelja“, po kojem će biti upamćen.

Brojne kolege došle su da upute Džeju poslednje zbogom, a među njima su Svetlana Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Zlata Petrović, Marija Šerifović, Dragan Kojić Keba, Aleksandra Prijović, Aco Pejović, Vesna Dedić, Ivana Dudić i mnogi drugi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike