Ivana Selakov je muža upoznala na Fejsbuku! Prošlo je 13 godina otkako ju je zaintrigirala njegova fotografija: Otada su nerazdvojni!

09.02.2021

13:15 >> 13:16

0

Suprug Peđa i tada joj je bio velika podrška

Ivana Selakov je muža upoznala na Fejsbuku! Prošlo je 13 godina otkako ju je zaintrigirala njegova fotografija: Otada su nerazdvojni!
Copyright Ivana Selakov ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ivana Selakov sadašnjeg supruga Peđu upoznala je 2008. godine, na Fejsbuku. Ono što ju je privuklo bila je njegova fotografija i posle nekoliko meseci dopisivanja par je rešio da se i uživo upozna. Od tada su, kaže, nerazdvojni i sve funkcioniše kako treba.

Pročitajte još:

– Papir mi nije važan. Upoznali smo se preko Fejsbuka, 2008. godine. Dobila sam podršku od Peđe, zaintrigirala me je njegova profilna slika. Mesecima smo se dopisivali. Kada smo se upoznali uživo, do dana današnjeg smo zajedno. Sve funkcioniše kako treba – ispričala je ona.

Osim toga, Ivana je progovorila i o trenutnoj situaciji, pa istakla kako joj nedostaju nastupi, ali da je svakako bila odgovoran građanin.

– Zdrava sam, nisam imala koronu, čuvala sam se, nisam išla nigde. Bila sam odgovorna. Bila sam kod kuće sa porodicom išla sam samo do prodavnice. Trudila sam se da se zaštitim zbog porodice i sebe – rekla je Ivana za „Alo”, pa nastavila: Kad su popustile mere, trudila sam se da provodim sa detetom vreme i da idemo u park i u igrališta. morala sam da je zabavim, ona je bila prioritet. Ne posećujem diskoteke i klubove, išla sam u parkiće i igrališta, prilagođavamo se.

– Nedostaje mi posao, to je bio moj život. Nisu tu samo nastupi, tu su i snimanja. Sada nema toga dugo, skoro goinu dana. Imala sam dva nastupa, to je živa istina. Žao mi je što je ovako ispalo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike