Karleuša uputila podršku Pavlovićevoj, pa osudila sve one koji su prozvali pevačicu: Lažni junaci

10.02.2021

18:20 >> 19:35

0

Autor: D. Božović

Pevačica je dala svoj sud o pesmi i Miličinom spotu, a onda očitala lekciju onima koji su vređali pevačicu.

Karleuša uputila podršku Pavlovićevoj, pa osudila sve one koji su prozvali pevačicu: Lažni junaci
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović je za potrebe snimanja spota za pesmu „Crna jutra” odabrala odevnu kombinaciju tako što je iskombinovala narodnu nošnju i lateks čizme i rukavice, na glavi je nosila krunu, dok je pored nje ležao momak bez majice.

Ova scena naišla je na oprečne komentare, a Pavlovićeva je zbog ovoga dobila salvu uvreda, a na društvenim mrežama joj pišu da je oskrnavila srpsku tradiciju. Bokser Marko Nikolić osudio je postupak mlade pevačice, ali je zato Miličina koleginica Jelena Karleuša uputila pohvale na račun pevačicinog rada.

Printscreen Youtube/Milica Pavlovic

– Vidim, sjatila se gomila šatro patriota, kik boksera iz haustora, ološa, propalih fudbalera i ostale bagre, pa muški, po dobrom starom običaju napadaju jednu ženu. Zapamtite moje reči, najgora srpska bagra je upravo ona koja se krije iza lažnog patriotizma, vere i skaradnih tetovaža! Preci se stide onih koji javno napadaju žene! Kosti im se prevrću! – napisala je Jelena i dodala:

– Pa čak i imaginarni lik Kosovke devojke plače od smeha, jer na Kosovu Polju tih lažnih junaka ne bi bilo, oni bi bili zauzeti makljanjem žena i davanjem intervjua! Milici svaka čast za odličnu pesmu i spot, za umetničko izražavanje i simbolizam koji je dirnuo očigledno samo volove kao ubod pčele u du*e – napisala je Karleuša na svom Instagram nalogu.

Printscreen Instagram/karleusastar

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike