Imam kratak dah! Nakon trovanja gasom Nikolina Pišek dolazi u Beograd: U Zagrebu nemam gde da živim

10.02.2021

20:26 >> 20:23

0

Voditeljka i njena ćerka će biti u Zagrebu sve dok ne obave neophodne preglede, a potom doći u srpsku prestonicu

Imam kratak dah! Nakon trovanja gasom Nikolina Pišek dolazi u Beograd: U Zagrebu nemam gde da živim
Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Nikolina Pišek i njena šestogodišnja ćerka Una su hospitalizovane zbog trovanja ugljen-monoksidom nakon pucanja cevi od plina u svom stanu u Zagrebu. One su provele u bolnici dva dana gde su vršena ispitivanja.

Po izlasku iz bolnice smestile su se u hotel, a voditeljkin suprug Vidoje Ristović se odmah je doputovao iz Beograda u Zagreb.

– Okej sam. Počinjemo s pregledima. U Zagrebu ću ostati do kraja iduće nedelje, do tada moram da obavim preglede. Ako sve bude ok, planiram u Beograd. U Zagrebu nemam gde da živim nego u hotelu – rekla je Nikolina.

Antonio Ahel/ATAImages

– Kako sad stvari stoje, neću se vraćati jer tamo su radovi. Bojim se da se može, ako se dogodilo to što se dogodilo, dogoditi i nešto drugo. Moj stan je ok, ali zgrada je pretrpela oštećenja i mora se sanirati. Učvršćuju zgradu i sređuju fasadu – priča Nikolina, pa otkriva u kakvom su stanju njena pluća.

– Rekli su mi da su mi pluća sad starija od moje dobi iako sam nepušač i u sportu sam. To je izveštaj rendgena nakon Hitne. Osećam kratak dah i teže dišem. Moram proveriti i srce jer sam imala promene na nalazu. Imam tahikardiju. Pluća i srce prvi nastradaju. Bila sam jako otrovana. Taj ugljen-monoksid izađe iz krvi brzo, ali ostaje trajna šteta na organima. Una je imala nepravilnosti na EEG-u – rekla je voditeljka za 24sata.hr.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi