Snežana Dakić o lomovima kroz koje je prošla: Plakala sam od sreće što nisam na onom svetu i paralizovana u kolicima

10.02.2021

20:31 >> 20:12

0

Voditeljku život nimalo nije mazio, a sada je progovorila i zašto je javno plakala

Snežana Dakić o lomovima kroz koje je prošla: Plakala sam od sreće što nisam na onom svetu i paralizovana u kolicima
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Snežana Dakić se sa publikom druži skoro tri decenije, a sada je nakon mnogo ispričanih priča otvorila dušu i progovorila o temama koje su je godinama unazad tištile.

Razvod, brak, porodica, novac, zdravlje sve su to problemi sa kojima se suočila Dakićeva, koja je jednom prilikom putem društvene mreže Instagram sa pratiocima pričala o svojim privatnim problemima. U nekom momentu su je preplavile emocije, pa je i zaplakala, a sada je otkrila šta je ovome bio okidač.

– Pričala sam o tome kako sam se posle sedam godina raznih lomova: porodičnih, zdravstvenih i poslovnih, ponovo vratila sebi, svojoj ličnoj snazi, inspiraciji, smislu za humor, kako sam savladala strahove, pa se čak i u smislu izgleda vratila onoj staroj nezavisnoj i prodornoj Snežani Dakić, kakva sam bila kao devojka pre 15 i 20 godina. I odjednom su mi navrle jake emocije kad sam se setila momenta u kome sam izvukla živu glavu i plakala od sreće što sam na ovom, a ne na onom svetu, što nisam paralizovana u kolicima, nego na svojim nogama, što sam rešila opasan zdravstveni problem. Setila sam se tog momenta svesnosti i prisutnosti u svom životu „sada i ovde“. Danas sam izuzetno prisutna, nisu mi misli ni u budućnosti, ni u prošlosti, ali dok su deca bila mala, a ja prepuna poslovnih angažmana, čini mi se kao da sam samo prolazila kroz svoj život, kao da je danas već bilo juče, a ja sam mislila o sutra – priznala je voditeljka.

Snežana Dakić ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Dakić je dala svoj sud o tome koliko je u današnjem vremenu dobro pokazati iskrenu emociju.

– U ovoj fazi života interesuju me samo istina i ljubav. Mnogi mi kažu da sam hrabra zato što pokazujem emocije, zato što priznajem i kad nisam dobro, kada patim ili se plašim. Ali zar je neko stvarno uvek srećan i nasmejan? Meni je neumestan toliki stepen razdraganosti koji se demonstrira na društvenim mrežama. Ne samo da je neverovatan, nego je i nemoguć. Ali, valjda ljudi biraju kako će se predstaviti. Neki vole i da im drugi zavide, pa prkose svojom srećom, vitkom linijom, mišićima, novim kolima, putovanjima, garderobom, kako ko. Stižu mnoge poruke zahvalnosti što se bavim stvarnim životom: ljubav, vaspitanje, rat polova, lažni moral – kaže Snežana, pa otkriva da li postoji mogućnost da pokrene svoj Jutjub kanal:

– Mnogi me podstiču da pokrenem Jutjub kanal. Toliko sam toga dala publici u toku skoro 30 godina na televiziji, da nemam naročitu ambiciju za video produkcijom. Trebao bi mi jak podsticaj u smislu velikog uticaja i neki producent da me podrži i „pogura“. A ovako me pomalo mrzi.

Iako gotovo nikad ne priča o ljubavnom životu Dakićeva je otkrila da li ima noviteta na emotivnom planu.

– Emotivno stanje mi je stabilno, što je najvažnije. Znam šta hoću, a šta ne moram. Znam šta je do mene, a šta do drugih i to je velika stvar. Nemam problem da budem sama sa sobom, a to je odlična pozicija za zdravu i zrelu ljubavnu vezu.

Pročitajte još

Bivša voditeljka je napustila svoju profesiju i posvetila se nekretninama, a sada je priznala kako joj prija promena i da li se navikla na ovaj posao.

– Navikla sam se, konačno sam prihvatila da je to za mene i da sam ja za to. Prvih meseci sam imala veliki podsvesni otpor i sumnju da li ja to mogu. Našla sam se na početku nečega što nedovoljno poznajem, a očekujem od sebe da sam u svom poslu najbolja i da uvek imam odgovor – ispričala je voditeljka za Blic.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike