Ana Nikolić preležala koronu, a izgubila je mnogo dragih ljudi: Često zaplačem, ovo ozbiljno udara na psihu

10.02.2021

22:06 >> 21:49

0

Autor: D. Božović

Pevačica ima antitela, ali se i dalje pridržava svih epidemioloških mera

Ana Nikolić preležala koronu, a izgubila je mnogo dragih ljudi: Često zaplačem, ovo ozbiljno udara na psihu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Nikolić danima je u centru pažnje zbog svih dešavanja sa njenim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom, ali i zbog objava na njenom Instagram nalogu.

Nikolićeva je jedna od onih koju koronavirus nije zaobišao, ali na svu sreću, pevačica je imala lakšu kliničku sliku. Pevačica je za medije podelila svoje iskustvo sa kovidom-19 i priznala kako je celokupna situacija sa virusom uticala na nju.

– Preležala sam koronu, ali sam, Bogu hvala prošla sa blažom kliničkom slikom. Ipak, psihički sve teže podnosim život u kom je sve podređeno pandemiji. Sve ovo predugo traje, desi mi se i da zaplačem, jer je korona ubila mnoge ljude koje sam poznavala – izjavila je pevačica i dodala:

– Bojim se ujutru kada ustanem da uključim telefon, da će mi javiti da je neko umro. Ružne vesti su svuda oko nas i to me jako plaši – rekla je Ana za pomenuti medij.

Antonio Ahel/ATAImages

Ana ima antitela na virus, ali kako kaže, i dalje poštuje sve epidemijološke mere.

– Od marta prošle godine uglavnom sam u karantinu sa ćerkom Tarom i njenom dadiljom. Moj život je postao veoma dosadan i svaki dan mi izgleda tragično, čak i majku viđam retko i to sa maskom. Najtužnije mi je bilo kada sam otišla u Paraćin i nisam mogla lepo da vidim moju baku. Sišla je ispred zgrade, nosila je dve maske i vizir. Nisam smela da je poljubim – prisetila se Ana.

Pevačica se u razgovoru dotakla i toga kako je pandemija uticala na njenu psihu.

– Ja sam umetnik i emotivac, nisam od onih jakih, zbog toga često i zaplačem. Sve ovo užasno utiče na psihu, osećaš se usamljeno. Imala sam i u familiji smrtnih slučajeva. Strašno je to što i kada vam se to dogodi, preporuka je da se ne ide na sahrane, kako se ne bi okupljalo previše ljudi. Ne možeš kako dolikuje da sahraniš onoga koga voliš –  ispričala je Ana za „Hit Informer”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike