Najduže drugarstvo iz života čuvene „Prijateljice": Dženifer Aniston proslavila je 52, a sa ovom ženom se zna od svoje 14! (FOTO)

11.02.2021

18:36 >> 19:50

0

Zbog poznatog serijala svi znaju za njeno prijateljstvo sa Kortni Koks, kako s malih ekrana (u ulogama Rejčel i Monike), tako i van njega, ali njen odnos sa An

Najduže drugarstvo iz života čuvene „Prijateljice": Dženifer Aniston proslavila je 52, a sa ovom ženom se zna od svoje 14! (FOTO)
Copyright Dženifer Aniston Profimedia

Dženifer Aniston rođena je u Šerman Ouksu 11. februara 1969. godine, te danas proslavlja 52. rođendan. Veliku slavu stekla je u ulozi Rejčel Grin („Prijatelji”), a i njen privatan život često „podiže prašinu”, posebno otkako se udela, pa i razvela od jednog od najvećih šmekera Holivuda, Breda Pita. Iako važi za jednu od najatraktivnijih žena, talentovanih, sposobnih, tokom odrastanja nije imala toliko samopouzdanja i mnogi smatraju da je za to „kriv” njen, nekada, prilično turbulentan odnos s majkom Nensi. Osim što bi joj „bilo teže nego išta” da svojoj naslednici kaže da je lepa, toliko se sumnja da su baš njene reči uticale na pogled na veze i bliskost poznate Anistonove.

– Da budem voljena, srećna i da nikad ne pristajem na manje nego što zaslužujem. Tako me je svojevremeno savetovala – otkrila je Dženifer, govoreći na tu temu, za strane medije: Rekla mi je da se na muškarce ne oslanjam, ali i da ih baš ne izbegavam, jer oni nisu naši neprijatelji.

Pročitajte još:

Iako joj još uvek nije pošlo za rukom da pronađe životnog saputnika i da se skrasi, osnuje porodicu (a mnogi su verovali da će se to dogoditi s njenim drugim suprugom Džastinom), glumica je i te kako dobar prijatelj i ima ih mnogo, čak i među poznatima.

Pored Kortni Koks, s kojom je godinama glumila u čuvenom serijalu, te postala i kuma njenoj ćerki Koko Arket, Sandre Bulok, Ris Viderspun, Rite Vilson, Lore Dern, Čelsi Handler, Dženifer Mejer, poznata „devojka iz komšiluka” od svoje 14. godine druži se sa, sada i koleginicom glumicom, Andreom Bendevold.

Andrea se, inače, takođe pojavila u jednoj od epizoda „Prijatelja” – kao Megan Bejli, koja se divila Moniki dok je isprobavala venčanicu, koju je planirala kasnije da kupi za daleko manje para, pre venčanja sa Čendlerom.

Strane mediji i danas spekulišu o tome kako je Dženifer baš ona bila deveruša kad se udavala za Breda, dok joj je drugarica „uzvratila uslugu” kada je došlo vreme da ona svom izabraniku godinu dana kasnije izgovori sudbonosno „da”.

Pre tri godina, fotografijom iz mlađih dana, Andrea je Dženifer čestitala rođendan rečima:

– Srećan rođendan mojoj najboljoj drugarici, sestri… Družimo se od 14. godine i nastavljamo da rastemo i učimo zajedno. Ti ovaj svet činiš boljim mestom, a život daleko zanimljivijom „vožnjom”. Zahvalna sam što te imam, svakoga dana u svakom pogledu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike