Pobegla iz njegove kuće dok je spavao! I Esme Bjanko iz „Igre prestola" ustala protiv Mensona: Jurio me je sekirom!

11.02.2021

21:36

0

Javnost je zanemela posle ispovesti zvezde čuvenog serijala

Pobegla iz njegove kuće dok je spavao! I Esme Bjanko iz „Igre prestola" ustala protiv Mensona: Jurio me je sekirom!
Copyright Esme Bjanko profimedia

Posle Evan Rejčel Vud, te niza poznatih koji su smogli snage pa uperili prstom u Merilina Mensona i glumica Esme Bjanko javno je optužila muzičara za zlostavljanje. Prema pisanju stranih medija, sve je počelo kada ju je Menson pitao da glumi u spotu „I want to kill you like they do in the movies” koji, pak, nikada nije objavljen. Naime, tokom snimanja, glumica jedva da je spavala i jela, a on joj je redovno davao kokain.

– Bio je nasilan. Vezao bi me je kablovima, udarao bičem, koristio igračke… Bila sam prestravljena, ali sam sebi ponavljala: „ Samo je teatralan. Stvorićemo veliku umetnost” – prisećala se Esme, koja je s rokerom prvo bila u vezi ba daljinu.

Ipak, početkom 2011. godine otišla je iz Engleske u Los Anđeles, da živi sa njim. Tada, on je donosio odluke poput – kada će ona odlaziti na spavanje, šta će da obuče, kao i kada može da napusti životni prostor iz bilo kog razloga.

– Imala sam utisak da sam zatočenik. Dolazila sam i odlazila kad god je on to želeo. Kontrolisao je i to s kim razgovaram. Porodicu sam zvala tako što bih se sakrila u ormar – pričala je, ističući kako ju je nekoliko puta sekao po stomaku.

– Sećam se da sam ležala i nisam pružala nikakav otpor. Tad sam izgubila svu nadu, kao i osećaj sigurnosti – otvoreno je ispričala glumica koja je pobegla iz njegove kuće u junu 2011. godine, dok je on spavao, malo pošto ju je oko iste jurio sekirom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike