Otac Rade Manojlović sa ćerkom pokreće privatni biznis: Moja deca su sa sela, uvek ima od čega da se živi

12.02.2021

12:36 >> 12:34

0

Rade je ispričao i da je poslednjih meseci sa pevačicom i njenim dečkom Harisom Berkovićem pio rakiju, igrao stoni tenis i uživao

Otac Rade Manojlović sa ćerkom pokreće privatni biznis: Moja deca su sa sela, uvek ima od čega da se živi
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Rada Manojlović provela je poslednjih meseci u svom rodnom Četerežu, a odlučila je da uskoro sa ocem Radetom pokrene novi biznis. Tata i ćerka počeće da prave i prodaju rakiju, a sve detalje o tome, kao i o pevačicinom dečku Harisu Berkoviću otkrio je Radin tata.

– Ako ne bude nastupa, Rada će živeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime “Radina rakija”. Moja deca su deca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu jer se ovde uvek nađe način da se preživi – rekao je Rade za “Premijeru”.

Printscreen TV Pink

On je dodao da pravi rakiju od dunje, kruške, šljive i jabuke, a da je Radina omiljena orahovača. Takođe, ispričao je kako su njegova ćerka i Haris proveli dane u Četerežu.

– Njen momak Haris Berković i ja volimo da popijemo jabuku. On i Rada su bili kod mene četiri meseca i super smo se slagali. Hranili smo se zdravo, ali smo pili on i ja rakiju svakog dana. Igrali smo stoni tenis, uživali, bilo nam je baš odlično – ispričao je pevačicin tata.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike