Oglasila se Dajana Paunović: Ovo je razlog zašto je okončala saradnju sa ružičastom televizijom (FOTO)

12.02.2021

19:43 >> 20:10

0

Voditeljka je istakla da je reč o sporazumnom otkazu, te da s Pinka odlazi posle prijateljske komunikacije koja nijednog trenuta i nije dovođena u pitanje

Oglasila se Dajana Paunović: Ovo je razlog zašto je okončala saradnju sa ružičastom televizijom (FOTO)
Dajana Paunović ATAImages/Antonio Ahel

Dajana Paunović, nakon vesti da napušta „Pink”, oglasila se na svom Instagram profilu, te uz najnoviju objavu objasnila da se sa televizijom i čelnim ljudima sporazumno rastala.

– Zbog želje da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa televizijom „Pink”. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođena u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio se i vlasnik televizije – piše Dajana, pa nastavlja: Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje. Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu – poručila je, između ostalog, voditeljka.

Dajana Paunović Instagram screenshot

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti