Njene finansije su već 13 godina pod njegovom kontrolom: Sudija odbacio zahtev oca Britni Spirs!

13.02.2021

07:31 >> 08:40

0

Džejmi je tražio veće starateljstvo nad njenom imovinom, ali želja mu se nije ostvarila

Njene finansije su već 13 godina pod njegovom kontrolom: Sudija odbacio zahtev oca Britni Spirs!
Copyright Britni Spirs Profimedia

Zahtev oca čuvene Britni Spirs, Džejmija, da dobije veću kontrolu nad njenim finansijama, sudija je odbacio u četvrtak, pa podržao prethodnu presudu.

Pročitajte još:

U toj presudi, finansijska kompanija „Besemer Trust” postala jedan od „staratelja” poznate pevačice, pa će ona sada sa Džejmijem ipak imati jednaka ovlašćenja za upravljanje njenim novcem. Ovaj potez ulio je tračak nade brojnoj publici pop zvezde – da će se usoro možda i „otrgnuti kontroli” svog oca, prenose strani mediji.

Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Inače, otac pevačice kontrolisao je finansijske poslove svoje ćerke od 2008. godine, ali je Britni nedavno nagovesila da želi da se ta praksa okonča, prenosi Tanjug. „Starateljstvo” nad imovinom je pravni dogovor koji je uveden zbog zabrinutosti o mentalnom zdravlju pevačice, podsetio je BBC.

Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

 

U novembru prošle godine, sudija u Los Anđelesu imenovao je firmu „Besemer Trust” kao jednog od „staratelja” Spirsove, ali je odbacio pokušaj pevačice da se njenom ocu u potpunosti oduzme kontrola nad njenim finansijama, dok brojni fanovi već duže vreme propagiraju „Free Britney” pokret – kako bi joj kontrola bila vraćena, te da bi nastavila svoj život normlano.

Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike