Postala je jutjuberka: Milica Todorović se vinula u nove izazove, ali joj ne ide nimalo lako

13.02.2021

13:43

0

Pevačica je pokrenula svoj Jutjub kanal, te je u prvom videu šminkala svoju drugaricu, a meterijal je jedva uspela da postavi na mrežu

Postala je jutjuberka: Milica Todorović se vinula u nove izazove, ali joj ne ide nimalo lako
Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Posle Marije Šerifović, Slavice Ćukteraš i drugih pevača koji su u vreme krize na muzičkoj sceni “skrenuli s puta”, Jutjub sceni pridružila se i Milica Todorović.

Međutim, pevačica još nije ušla u šablon kako se objavljuje materijal, pa se požalila da “ne barata” baš tehničkim detaljima. Njen snimak, tačnije mejkap tutorijal, završio je na kanalu sa manjom minutažom nego što je to planirala. Milica je na ovu mrežu okačila video kako šminka svoju drugaricu, zbog čega se može reći da je osim jutjuberke postala i šminkerka.

Youtube printscreen/ Milica Todorovic

– I napokon je Mica završila sve što je trebalo, video je na mom Jutjub kanalu, pa pogledajte kako smo se to moja drugarica Joka i ja mazale. Nemojte da gledate greščice, video je samo za zabavu – upozorila je pevačica duhovito, ali se ubrzo požalila ponovo:

– Opet nisam uradila kako treba, treći put kačim – rekla je putem Instagrama, vidno deprimirana zbog začkoljica koje još nije savladala. Za oko pola dana, 8.500 korisnika je imalo čast da pogleda Todorovićevu u polu-privatnoj režiji, a kada malo uđe u rutinu, Milica će verovatno brže dobijati pratioce.

Instagram printscreen

 

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike