Miša Aleksić će danas biti kremiran, prijatelji i porodica došli da mu upute poslednje zbogom: Supruga i ćerka neutešne (FOTO)

02.12.2020

11:20 >> 12:49

0

Danas će u 12.30 na groblju Lešće biti kremiran član Riblje čorbe, koji je izgubio bitku sa koronavirusom

Miša Aleksić će danas biti kremiran, prijatelji i porodica došli da mu upute poslednje zbogom: Supruga i ćerka neutešne (FOTO)
Copyright Foto: Nemanja Lisinac

Porodica Miše Aleksića, supruga Jasmina i ćerka Mina, stigle su na gorblje “Lešće”, gde će danas biti poslednji ispraćaj basiste “Riblje čorbe”.

Osim njih dve, na kremaciju, koja treba da počne u 12.30, stigao je i Đule Van Gog. Ćerka Mina neutešno stoji pored očevog kovčega, dok se rodbina i Aleksićevi prijatelji okupljaju.

 

ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, “Riblja čorba” je u saopštenju navela da neće prisustvovati poslednjem ispraćaju basiste zbog situacije sa kovidom 19.

Foto: Nemanja Lisinac

– Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano koronavirus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi ,,Riblje čorbe” neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas ,,Riblja čorba” – piše u njihovom saopštenju.

ATA Images/Antonio Ahel

Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini od posledica koronavirusa. On se 17 dana borio sa kovidom 19 u KBC “Bežanijska kosa”, a poslednjih osam dana proveo je na respiratoru.

Pročitajte još:

Tom Kruz video fotografije ćerke i poželeo da bude deo njenog životaaĐule Van Gog plače: Dragi Šomi, u miru s anđelima putuj

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike