Sloba Radanović dobio od bivše supruge čokoladu uživo u emisiji: Ja ne jedem slatkiše, ali će je neko pojesti

14.02.2021

18:38 >> 18:39

0

Autor: D. Božović

Pevač proslavlja Dan ljubavi sa verenicom Jelenom, kojoj je poklonio cveće, a kako kaže, pravo iznenađenje tek sledi

Sloba Radanović dobio od bivše supruge čokoladu uživo u emisiji: Ja ne jedem slatkiše, ali će je neko pojesti
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Radanović već nekoliko meseci uživa u skladnoj vezi sa izabranicom Jelenom Đuričanin. Današnji datum, 14. februar širom sveta se obeležava kao Dan zaljubljenih, a evo šta Radanović kaže o prazniku ljubavi i da li ga slavi.

– Slavim i Dan ljubavi kao simboliku, a Dan vina kao tradiciju našu, tako da ovim putem čestitam slavu svima koji slave. Kad sam bio klinac peške sam otišao u jedno selo, koje nije blizu grada, da se vidim sa nekom devojkom. Ni zbog čega se u životu ne kajem. Zauzet sam i dalje, Jelena je dobila jedan deo poklona, cveće i te sitnice, a drugi deo tek sledi – rekao je Sloba.

Sloba Radanović sa Jelenom Foto: ATAimages/Antonio Ahel

S obzirom na to da pevač iza sebe ima jedan brak, pevač je progovorio i o bivšim ljubavima koje su ostavile veliki trag na njega.

– Svaka ljubav koja je bivša i bolela je u jednom trenutku. Ne bih menjao ništa, ja kada se posvetim nekome, znam da volim na pravi način, a ako osetim da je uzvraćeno, ja sam deset puta bolji. U suprotnom ne bih divljao, samo bih se zahvalio što mi je otvorila oči i otišao. Sedeo sam ranije na dve stolice.

Kristina Kija Kockar, Slobina bivša supruga, poklonila je pevaču čokoladu povodom Dana zaljubljenih, a Radanović je bio iznenađen ovim gestom, ali se zahvalio Kockarevoj na poklonu.

– Hvala joj. Ne znam zašto ti je dala, jer je Dan zaljubljenih? Ja ne jedem slatkiše, ali će se pojesti, neko će pojesti, a možda će i ostati – rekao je Sloba, pa se prisetio kako je sa bivšom slavio Dan ljubavi:

Printscreen Youtube/Premijera

– To su bili trenuci kada smo bili srećni, kao svaki normalan par smo provodili ovaj dan – rekao je Sloba Radanović u emisiji „Premijera-Vikend specijal”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike