Oglasio se Korelijev advokat: Ispitivanje je trajalo oko 90 minuta

17.02.2021

15:06 >> 18:36

0

Autor: D. Božović

Reperov advokat, Zlatko Ibrišimović ističe da se njegov klijent našao na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme

Oglasio se Korelijev advokat: Ispitivanje je trajalo oko 90 minuta
Copyright Buba Koreli Instagram screenshot

Reper Amar Hodžić, koga domaća javnost zna kao Bubu Korelija, pušten je danas u 14:30 iz pritvora, nakon što je u ponedeljak veče oko 22.55 priveden, posle oružanog incidenta u kojem je prema informacijama policije, učestvovalo pet osoba, a dve su povređene. Pucnjava se dogodila u sarajevskom naselju Stup.

Kako se navodi, saopšteno je da nije bilo zakonskog osnova za njihovo dalje zadržavanje, a povodom ovoga se oglasio reperov advokat Zlatko Ibrišimović koji je otkrio detalje saslušavanja.

– Ispitivanje je trajalo oko 90 minuta i sve je završeno kako smo i očekivali. Moj klijent Amar Hodžić je pušten iz pritvora – rekao je reperov advokat Zlatko Ibrišimović.

Buba Koreli Instagram screenshot

– Tokom ispitivanja je utvrđeno da se moj klijent našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Kako je i sam Amar Hodžić to juče izjavio. Sve što je govorio, to smo u sudnici i potvrdili – dodao je advokat Ibrišimović za portal Radio Sarajevo.ba.

Podsetimo, Buba Koreli i Omar Curić sumnjiče se da su učestvovali u pucnjavi. Iako su pušteni na slobodu, ovaj predmet ide u redovnu proceduru i istraga o ovom slučaju se nastavlja.

– Obojica osumnjičenih su pušteni budući da nije bilo zakonskog osnova za dalje zadržavanje. Predmet ide u redovnu proceduru –  potvrdila je Azra Bavčić, glasnogovornica Tužilaštva KS.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike