Živeli, za poštenog čoveka pored mene! Emotivna poruka Jelene Karleuše upućena suprugu Dušku Tošiću (FOTO)

16.02.2021

15:54 >> 16:51

0

Pop diva trenutno odmara u Turskoj u najlepšem društvu i ne dozvoljava da joj gradske priče pokvare dobro raspoloženje

Živeli, za poštenog čoveka pored mene! Emotivna poruka Jelene Karleuše upućena suprugu Dušku Tošiću (FOTO)
Copyright Jelena Karleuša i Durško Tošić ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša trenutno boravi u Turskoj i sve vreme odmara sa suprugom Duškom Tošićem, kao i dobrim prijateljima, na čelu sa Zoranom Birtaševićem, ujedno i njenim predstavnikom za medije. U jednoj od objava pokazala je koliko uživaju, ali i uputila Dušku emotivnu poruku, nazdravljajući za „svog čoveka bez ijedne mrlje, dobrog oca i velikog sportistu”.

– Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. Zbog mene. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem – niko tebe, Duško, ne može da uprlja, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu.

– Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje… Jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni – zaključila je Jelena, uopšte ne dajući na značaju spekulacijama koje trenutno kolaju o njenom svakako dugogodišnjem i stabilnom braku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike