Adrijana, Šeron, Elton - preduzeli su sve za večnu ljubav, ali nije im bilo suđeno: Samo se jedna glumica još drži!

16.02.2021

16:50 >> 17:17

0

Brojne poznate ličnosti izabrale su najromantičniji dan u godini za dan kada će izgovoriti sudbonosno da, u nadi da će tako, između ostalog, osigurati brak

Adrijana, Šeron, Elton - preduzeli su sve za večnu ljubav, ali nije im bilo suđeno: Samo se jedna glumica još drži!
Copyright Adrijana Lima, Elton Džon, Salma Hajek Profimedia

Adrijana Lima, Šeron Stoun, pa i Elton Džon, na listi su poznatih lica koja su, čini se, bila spremna na sve, verujući u večnu ljubav. Za dan venčanja, ne prepuštajući ništa slučaju, odabrali su Dan zaljubljenih, međutim, nije im bilo suđeno. Čak i to im nije osiguralo dugogodišnju bračnu sreću iz, u tom trenutku, potpuno neplaniranih razloga.

Na primer, nekadašnja „srpska snajka”, manekenka Adrijana Lima, zavetovala se na večnu ljubav Marku Jariću na Dan zaljubljenih 2009. godine. Posle jake veze i braka u kom su dobili sve ćerke, međutim, rešili su da se, ipak, rastanu zvanično 2016 „nakon dužeg razmatranja o svemu i sporazumno”. Par je svakako ostao u dobrim odnosima zbog dece, a vera u večnu ljubav nijedno od njih nije napustila.

Adrijana Lima Profimedia

I Šeron Stoun odabrala je isti dan za venčanje, još 1998. godine. Tada se po drugi put udavala, verujući „da je to to” sa Filmom Bronstajnom. Najbliže je tom prilikom pozvala na kućno okupljanje, da bi im tek pošto su došli saopštila da su – došli na svadbu. Međutim, nije im se dalo. Brak je okončan 2004. godine. Prošle godine, inače, mnoge je iznenadila pošto je priznala u „The Drew Barrymore Show” da ju je, pak, vera u ljubav gotovo napustila i to rečima:

Šeron Stoun; Foto: Profimedia

– Završila sam sa zabavljanjem. Smatram da su ljudi neiskreni i nisu vredni mog vremena. Uživam u samoći i vremenu koje provodim sa mojom decom, prijateljstvima. Stvarno mislim da mi ne treba još jedno dete! Ne želim nikakvu neiskrenost, nikakve gluposti.

Pročitajte još:

Elton Džon takođe je na listi poznatih koji su ljubav svojevremeno krunisali brakom famoznog 14. februara (u njegovom slučaju u Sidneju 1984. godine). Tada, sudbonosno „da” izgovorio je Renate Blauel, sa kojom je zatim proveo u braku četiri godine. Međutim, shvativši „gde škripi”, razveo se pa piznao čitavom svetu da je homoseksualac. Istinska ljubavna sreća osmehnula mu se kada je upoznao Dejvida Furniša 1993. godine. Venčanje je bilo organizovano 21. decembra 2005, samo pred roditeljima, fotografkinjom i njenim suprugom.

S druge strane, Salmi Hajek i te kako je pošlo za rukom da, kako se za sada čini, osigura sebi ljubav za ceo život ovim potezom. Venčala se em na Dan zaljubljenih, em u Parizu, 2009. godine! Posle privatne ceremonije, ona i izabranik Fransoa-Anri Pino organizovali su zabavu u Italiji za svoje najdraže. U braku su dobili ćerku Valentinu. Glumica se, inače, bojala braka i dva puta je odbila da se uda za njega, da bi tek treći put (i uz papreno skup prsten) pristala.

Salma Hajek Profimedia

– Morate da se suočite sa svojim srahovima, kako biste ih prevazišli i spoznali sopstvenu snagu – bila je njna poruka, prenosili su tamošnji mediji, malo posle venčanja na Dan zaljubljenih.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike