Povodom obeležavanja Dana državnosti: Koncert najlepših srpskih narodnih pesama na kanalima Arena Channels Group

16.02.2021

17:16 >> 17:05

0

Događaj snima 6 kamera, kran i dron na novootvorenom Savskom trgu, uz specijalnu rasvetu i plesne numere talentovanih igrača, kao i balerina i baletana Narodn

Povodom obeležavanja Dana državnosti: Koncert najlepših srpskih narodnih pesama na kanalima Arena Channels Group
Copyright Spomenik Stefanu Nemanji na Savskom trgu ATAImages/Borislav Ždrinja/ZIPA PHOTO

U utorak 16. februara na programima Arene Channels Group, Superstar, Balkan Trip i Agro TV biće emitovan koncert najlepših srpskih narodnih pesama, koji Banka Poštanska štedionica poklanja gledaocima širom Republike Srbije povodom obeležavanja Dana državnosti i stogodišnjice postojanja i rada ove državne banke sa jasno artikulisanim državnim interesom.

U ovom scensko-muzičkom događaju reditelja Darka Кamarita, najlepši mladi glasovi Srbije – vokalni solisti Danica Кrstić i Aleksandar Tirnanić, vode nas kroz muzičku razglednicu Srbije najlepšim pesmama iz Šumadije, istočne Srbije, sa juga, Кosova, iz Vojvodine i Republike Srpske. Domaćin programa je jedna od najpopularnijih mladih glumica Milica Tomašević u pratnji Nede Nikolić koja je svojim umećem na fruli zadivila Evropu.

Događaj snima 6 kamera, kran i dron na najlepšoj lokaciji u Beogradu, novootvorenom Savskom trgu, uz specijalnu rasvetu, plesne numere talentovanih igrača, kao i balerina i baletana Narodnog pozorišta i Pozorišta na Terazijama, koreografa Nebojše Gromilića, specijalno kreiranih za ovaj koncert.

Početak koncerta na programu Superstar zakazan je za 19.15, dok će na kanalima Balkan Trip i Agro TV biti emitovan od 19.30 časova.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike