Ljuba Perućica se naglo ugojio, pa progovorio o operaciji želuca: Psihički me ubija kako sada izgledam

17.02.2021

21:36 >> 21:35

0

Autor: D. Božović

Zbog vremena koji je proveo u karantinu i zbog manjka fizičkih aktivnosti, pevač je dobio višak kilograma

Ljuba Perućica se naglo ugojio, pa progovorio o operaciji želuca: Psihički me ubija kako sada izgledam
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Za Ljubu Perućicu i njegovu porodicu, prethodni period bio je veoma naporan i tešak. Naime, pevač je preležao koronavirus, a njegovo zdravlje je bilo veoma ozbiljno. Nakon što se vratio iz bolnice, pevač je morao da miruje, zbog čega je nabacio koji kilogram viška.

Na društvenoj mreži Instagram, fanovi su mu uputili kritike jer ne vodi računa o ishrani i kilaže, a sada je on istakao da mora da izbegava treninge iz zdravstvenih razloga, te da će ovo stanje ostati nepromenjeno.

– Ne smem još da treniram zbog zdravstvenih razloga, a pored svega se ne radi, sedi se kod kuće i eto rezultata, ali uskoro ću da se pozabavim time jer mene psihički ubija kako sada izgledam – rekao je Ljuba i otkrio da li mu to supruga zamera.

– Što je najgore, ne zamera mi, već mi daje podršku i govori mi da to nije strašno. Dodtani problem je što ona ne voli dijete i treninge, a ne voli ni da sprema samo za sebe hranu, pa je uvek problem da se hranimo zdravo i dijetalno, jer je njoj zdrava hrana bezukusna, bljutava i nije dovoljno slana. A ona kada spremi jelo to budu porcije za tri osobe.

foto: 24sedam/ Goran Sivački

Poznato je da su se mnoge Ljubine kolege podvrgle operaciji smanjenja želuca kako bi izgubili kilograme, ali on ne planira da uradi tu intervenciju.

– Ma ne, to ni ne planiram. Ja sam protivnik toga jer sam imao priliku da vidim da su neki ljudi zaista loše prošli posle takve operacije. To nije za igranje – rekao je Perućica za Espreso.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike