Tanja Savić otputovala u Australiju po sinove: Sutra se sastaje sa Dušanom na sudu!

18.02.2021

08:55 >> 08:57

0

Pevačica je na put krenula sa advokatom, a očekuje da proces bude završen u njenu korist

Tanja Savić otputovala u Australiju po sinove: Sutra se sastaje sa Dušanom na sudu!
Copyright Printscreen/Instagram

Tanja Savić otputovala je sa advokatom u Australiju, kako bi učinila sve što je pravno moguće da bi vratila sinove Maksima i Đorđa u Srbiju.

Ona više od deset meseci nije videla decu, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju iz Srbije. Kako je ranije i najavlila, 19. februara Tanja bi trebalo da se sastane sa Dušanom pred sudom. Ona je ranije istakla da veruje da će joj sud vratiti decu.

– Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu – rekla je tada emotivno Tanja, koja je mesecima pripremala dokumentaciju za ročište, ali i dokaze koji su potrebni da bi vratila sinove sa kojima planira da živi u Srbiji.

pročitajte još

– Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svaki čas se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih naslednika – tvrdi izvor blizak pevačici za “Blic”. Savićeva je ranije potvrdila da je uzbuđena zbog 19. februara kada je zakazano prvo ročište. Pevačica veruje da će se situacija odviti baš u njenu korist u što kraćem vremenskom periodu.

– Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni – istakla je tada Tanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike