Tanja Savić ipak nije otišla u Australiju: Uključiću se onlajn na suđenje

18.02.2021

16:44 >> 17:13

0

Pevačica je ranije najavila da bi trebalo da se suoči sa Jovančevićem 19. februara, ali da je sve odloženo za 24. i 25. februar na njeno veliko iznenađenj

Tanja Savić ipak nije otišla u Australiju: Uključiću se onlajn na suđenje
Copyright Tanja Savić ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić mesecima unazad bori se da povrati svoje naslednike u Srbiju, nakon što ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju za vreme pandemije koronavirusa, bez kako kaže, njenog odobrenja.

Kako je ranije i najavlila, 19. februara Tanja bi trebalo da se sastane sa Dušanom pred sudom, a potom je sve odloženo za 24. i 25. februar, zbog čega je pevačica bila u šoku. Povodom ovoga ekipa portala 24sedam kontaktirala je pevačicu da bismo saznali kako će se odvijati situacija.

Prema Tanjinim rečima, ona će se sresti oči u oči sa suprugom, ali putem kamere. Putovanje u Australiju još joj nije u planu, posebno zbog situacije s koronavirusom, pošto bi po dolasku morala da provede određeno vreme u karantinu, nakon čega nije sigurna da bi uspela da vidi sinove.

– Suđenje je u Australiji, ja ću se uključiti onlajn. Činimo sve da Ministarstvo vrati decu u Srbiju, pa da se ovde obavi suđenje – rekla je Tanja Savić za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel

Ranije se pevačica oglasila za naš portal i istakla da ne želi sebe da izlaže riziku odlaskom u Australiju i da se nada da će se suđenje obaviti u našoj zemlji.

– Ne planiram da idem u Australiju. Nemam kod koga da odem, a nemam ni s kim da odem, a sama da odem neću. U Australiju ne možeš da uđeš ako nisi državljanin ili ako nemaš boravišnu vizu, a ja nemam nikog ko to ima. Ja sama da idem i da sedim tamo u izolaciji u ovom periodu, i da letim nekim avionima preko Indonezije, preko Kine, sa nepoznatom kompanijom, stvarno mi ne pada na pamet. Neću više sebe da stavljam u nezgodne situacije – otkrila je Tanja za 24sedam i dodala da se nada da će sud doneti odluku kojom će Jovančeviću biti naloženo da decu dovede u Srbiju:

– Sud bi to trebalo da naloži, ako bude takva odluka suda i onda bi morao da ih dovede. Rad suda je usporen zbog korone, ali nadam se da to neće da se oduži – rekla je Tanja Savić za 24sedam.

Podsetimo, Tanja je do sada nebrojeno puta govorila kroz kakve poteškoće je prošla u braku sa suprugom i koliko joj je bilo teško što skoro 10 meseci nije videla svoje naslednike, a sa njima je progovorila tek po neku reč uz Jovančevićevo odobrenje putem Skajpa.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike