Posle Samante, nastavak serije "Seks i grad" ostaje bez još jednog važnog glumca!

19.02.2021

10:27 >> 11:15

0

Kris Not, koji je tumačio lik Zverke, ima brojna snimanja, zbog kojih će biti sprečen da se pojavi u kultnoj seriji

Posle Samante, nastavak serije "Seks i grad" ostaje bez još jednog važnog glumca!
Copyright Profimedia

Iz nastavka kultne serije “Seks i grad” izostaće, možda i najomiljenija, Samanta koju je tumačila glumica Kim Katral, a sada je za njihove fanove usledio novi šok – popularni Zverka se, talođe, neće pojaviti u narednih deset epizoda.

Kako prenose strani mediji, glumac koji je igrao zgodnog partnera Keri Bredšo, Kris Not, zauset je snimanjem drugih serija i filmova, te će biti sprečen da se pojavi u “Seks i gradu”. Iako mnogi sumnjaju da će bez Samante serija imati isti uspeh, izostanak Zvezrke dodatno je podgrejao te sumnje. Takođe, Dejvid Ajgenberg koji je tumačio lik Mirandinog supruga Stiva Bredija, neće biti viđen u nastavku najpopularnije serije.

Seks i grad Profimedia

Već je objavljen trejler za “Seks i grad” pod nazivom “I tek tako”, u kojoj će biti prikazano šta sve jedne od omiljenih junakinja rade u svojim pedesetim.

– Nova serija će biti zasnovana na knjizi Kendas Bušnel “Seks i grad”, kao i na originalnoj seriji Derena Stara. Radnja prati Keri, Mirandu i Šarlot koje su ušle u petu deceniju života, njihovi životi su još komplikovaniji, a prijateljstvo još jače. Snimiće se 10 epizoda koje će trajati po pola sata. Mesto radnje je, naravno, Njujork – navedeno je u saopštenju striming servisa HBO Max.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike