Pre godinu dana Balaševiću je publika pružila najveću podršku: Karte za prvi koncert posle operacije, čekali su od zore! (VIDEO)

19.02.2021

16:57 >> 17:13

0

Obožavaoci su na samo jedan način mogli da iskažu zadovoljstvo kada se oporavio nakon ugradnje stentova

Pre godinu dana Balaševiću je publika pružila najveću podršku: Karte za prvi koncert posle operacije, čekali su od zore! (VIDEO)
Copyright Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Kada je prošle godine Đorđe Balašević u svom rodnom Novom Sadu trebalo da održi svoj prvi koncert nakon što su mu lekari ugradili stentove, ispred biletarnice bio je gotovo kolaps. Ljudi su čekali od šest sati ujutru kako bi kupili ulaznicu za prvi nastup velikog kantautora, o čemu svedoči red o nekoliko stotina metara. Ta slika ujedno je bila i tužna i radosna, jer se činilo da ne postoji osoba koja nije želela da dođe na njegov koncert. Činilo se da je ispred svega bila podrška koju je publika htela da mu da nakon narušenog zdravstvenog stanja, a zatim i uživa u njegovim hitovima.

– Počinjemo koncert kao da se ništa nije dogodilo. Pravite se ludi – rekao je u svom stilu Balašević tokom prvog nastupa i nasmejao publiku.

Podsetimo, Balšević je preminuo danas u 67. godini. On je pre nekoliko dana primljen na Infektivnu kliniku u Beograda zbog obostrane upale pluća, ali mu se stanje u međuvremenu pogoršalo.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike