Lena Kovačević šokirana zbog Balaševića: Danas je otišao neko naš

19.02.2021

20:39 >> 22:27

0

Džez pevačica je ostala zatečena kada je saznala da je preminuo veliki Đorđe Balašević

Lena Kovačević šokirana zbog Balaševića: Danas je otišao neko naš
Copyright Tanjug/Rade Prelić

Džez pevačica Lena Kovačević je ostala zatečena kada je saznala da je preminuo veliki Đorđe Balašević. Ćerka našeg pisca Dušana Kovačevića tvrdi da ga je ona i cela njena porodica izuzetno cenila, posebno njena majka koja je iz Vojvodine.

-Beskrajno smo šokirani i moja porodica i ja – rekla je pevačica  za 24sedam. –  Moja mama je inače iz Vojvodine i veoma smo vezani za celu njegovu priču, njegove pesme, njegove stihove. Ulice u kojima je moja majka odrastala, i ne postoji koncert na koji nisu išli i nekako celu jednu generaciju vezujemo za njega i ceo naš život i odrastanje vezujemo za Đoleta. Iskreno saučešće njegovoj porodici i svima onima koji su ga voleli, a nekako smatram da je danas otišao neko naš, bilo da smo ga poznavali ili ne. Jedna od prvih pesama koje sam naučila da sviram je bila „Život je more“ i bila sam jako mala kada sam je prvi put pevala i svirala i nekako imam osećaj da je njegova muzika nešto što će voleti današnji klinci i saosećam sa svima onima koji nisu imali prilike da ga slušaju uživo, njega i njegove fantastične muzičare.

Pročitajte još:

Podsetimo, naš proslavljeni kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas na Infektivnoj klinici u Novom Sadu. Imao je 67. godina. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru i troje dece.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike