Roditelji su negodovali, ali pevač je isterao svoje! Detalj sa svadbe o kom je Ljuba Perućica dugo ćutao

19.02.2021

21:27 >> 21:29

0

Kad je čuo da će mu trebati nekoliko sati da se na svadbi pozdravi i fotografiše sa svih 500 gostiju, nije mu bilo pravo

Roditelji su negodovali, ali pevač je isterao svoje! Detalj sa svadbe o kom je Ljuba Perućica dugo ćutao
Copyright Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica zavetovali su se na večnu ljubav 10. oktobra 2019. godine u Hramu Svetog Jovana Vladimira. Veselje je bilo organizovano u jednom prestoničkom restoranu. To dana, pisalo se, mlada i mladoženja kasnili su na sopstveno venčanje – zbog gužve u saobraćaju. Međutim, kako je pevač otkrio u emisiji „A do Da”, to nije bilo jedino što je „pretilo” da će im upropastiti radost.

– Pošto smo imali skoro petsto gostiju, fotograf mi je rekao da ćemo u fotografisanju i čestitanju provesti skoro četiri sata, Katarina i ja. To mi je bilo nedopustivo da izgubim toliko vremena na svojoj svadbi. Rekao sam da onda neće biti fotografisanja, pa su se roditelji naljutili i rekli mi: „Kako mi da objasnimo ljudima da ne mogu da se slikaju sa vama?” – počeo je Perućica, pa nastavio: Seo sam na jednu sofu uzeo mikrofon i zamolio naše goste da nas ne ljube, ne čestitaju nego da obavimo to fotografisanje što brže kako bi mogli svima da se posvetimo i da đuskamo i uživamo sa njima. Bilo je ljudi koji to nisu ispoštovali, ali smo uspeli da u rekordnom vremenu to obavimo. Za sat i petnaest minuta – otkrio je pevač, pa ujedno i dokazao kakav su tim on i njegova supruga.

Ovo je, naime, bila njihova zajednička ideja, želeći da taj dan povedu u ljubavi i igri, na svoj način i sa najmilijima.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike