Ona je najbolja maćeha! Viki Miljković o Tašketovoj naslednici iz prvog braka: Nas dve smo kao majka i ćerka! (FOTO)

20.02.2021

08:15 >> 00:23

0

Pevačica je jednom prilikom ispričala da se sin Andrej odlično slaže sa polusestrom, ali i da ona s njom ima divan odnos

Ona je najbolja maćeha! Viki Miljković o Tašketovoj naslednici iz prvog braka: Nas dve smo kao majka i ćerka! (FOTO)
Copyright Viki Miljković sa Tašketom ATAImages/M. M.

Malo je poznato da je Viki Miljković svom suprugu Draganu Taškoviću Tašketu druga žena, kao i da on ima ćerku Jelenu iz prvog braka.

Viki se sa kompozitorom venčala 1994. godine, a tokom braka su dobili sina Andreja, koji je nedavno napunio 13 godina. Jelena živi i studira u Nemačkoj, ali kad god dođe u Srbiju, vreme provodi sa ocem, njegovom suprugom i polubratom. Pevačica retko priča o privatnom životu, ali je jednom prilikom istakla da ima dobar odnos sa pastorkom.

– Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u nemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tokom raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju, pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se sporečkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo – rekla je Viki ranije, a zatim ispričala kakva je ona kao maćeha.

– Ona je odrastala zajedno s nama. Ne volim da pričam o odnosu koji imamo jer su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dve smo kao majka i ćerka, a u sledećem već kao drugarice ili sestre. Nas dve zaista imamo divan odnos – objasnila je Miljkovićeva.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike