Kim želi razvod što pre: Evo da li će reperov bipolarni poremećaj uticati na starateljstvo

21.02.2021

09:26

0

Autor: D. Božović

Kardašijanka i Vest rešili su da se sporazumno razvedu, a manekenka neće osporavati da reper viđa njihove naslednike

Kim želi razvod što pre: Evo da li će reperov bipolarni poremećaj uticati na starateljstvo
Copyright Profimedia

Slavni bračni par Kim Kardašijan i Kanje Vest odlučili su da što pre okončaju brak, a rijaliti zvezda je zvanično podnela papire za razvod. Kako strani mediji navode, reperovo mentalno stanje neće uticati na dogovor o starateljstvu nad njihovom decom.

Kanjeov bipolarni poremećaj i mentalno stanje neće uticati na starateljsvo nad njihovo četvoro dece, ćerki Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1), a Kardašijanka je već navodno tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad decom i istakla da ne želi da uskraćuje Vestu da viđa naslednike.

Profimedia

– Kim Kardašijan ponela je zahtev za razvod braka od Kanjea Vesta, potvrdio je sudski službenik Vrhovnog suda u Los Anđelesu.

Zastupnica Kardašijanke, Kristi Velder, potvrdila je za strane medije da je Kim podnela zahtev za razvod braka, ali tačan datum nije naveden. Navodno, ni Kim ni Kanje neće osporiti predbračni ugovor koji su potpisali, te će se sporazumno razvesti.
Podsetimo, priča o razvodu ovog slavnog para pokrenuta je nakon što je Kanje tokom javnog nastupa otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Nakon ovoga su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali to nije išlo.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike