Emotivna poruka Lole Balašević: Odlomkom iz „pesme tuge" pokazala kako se oseća (FOTO)

24.02.2021

22:46 >> 09:36

0

Kantautor je preminuo 19. februara i za sobom ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelenu, sina Aleksu, kao i brojne hitove po kojima će ga publika još du

Emotivna poruka Lole Balašević: Odlomkom iz „pesme tuge" pokazala kako se oseća (FOTO)
Copyright Jovana Balašević „Svoj na svome" screenshot

Jovana Lola Balašević na dan očeve smrti sa mnogo tuge oprostila se od njega rečima:

– Volim te tata, podario si mi nalepši mogući život, vidimo se u dvorištu – zbog čega se mnogima srce steglo.

Sada, posle sahrane i velikog okupljanja u pevačevom rodnom Novom Sadu, „Noć kada je Đole preplivao Dunav”, Lola se oglasila na svom Instagram profilu odlomkom iz čuvene „A Great Wagon” (Rumi), koju pojedinci nazivaju i „pesmom tuge”: „Out beyond ideas of wrongdoing and right doing, there is a field. I’ll meet you there. When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.”

– Izvan svake predstave neispravnog i ispravnog, postoji jedno polje. Tamo ćemo se sresti… – poručila je, na engleskom jeziku, delom koji se interpretira na poseban način.

Jovana Lola Balašević Instagram screenshot

Naime, veruje se da onaj koji traži odgovore na svoja pitanja, uzimajući u obzir sve dobro i loše što život čini, mislima odlazi na to polje i pronalazi svoj mir. Isto važi i za ono što je inicijalno tražio – odgovore zašto, ali je to teško pronalazio „ometen brzim životom”, pišu portali. Lola je ovom objavom na neki način pokušala da iskaže koliko je trenutno tužna, zbog odlaska oca i velikog pesnika Đorđa Balaševića.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike