Bred Pit promenio imidž: Glumac novom frizurom oduševio sve dame

25.02.2021

19:29 >> 18:45

0

Autor: D. Božović

On važi za jednog od najprivlačnijih muškaraca u svetu glume

Bred Pit promenio imidž: Glumac novom frizurom oduševio sve dame
Copyright Bred Pit Profimedia

Bred Pit nosi titulu jednog od najlepših glumaca na svetu, a svetski paparaci su ga uslikali dok je izlazio iz jedne poslovne zgrade u Los Anđelesu u potpuno kežual izdanju, a tom prilikom se videlo da je promenio frizuru.

Ovaj američki glumac, važi za najprivlačnijeg muškarca, a sada je svoje fanove iznenadio novom frizurom. Naime, on je rešio da pusti kosu da raste, a sada ju je zavezao u rep i tako opušteno obavljao poslove koje je taj dan planirao.

Za ovu priliku Bred Pit je obukao crnu majicu, iscepane farmerke i bež jaknu, a kosu je vezao u niski repić, a sa sobom je nosio i žutu torbu. Glumac je pokazao da i te kako poštuje epidemiološke mere, te je po propisu nosi i masku.

Profimedia

Iako ga znamo kao uvek elegantnog i doteranog, ulickanog, glumac se sada opredelio za nešto opušteniju varijantu, ali ono što je evidentno jeste da izgleda odlično i praktično ne stari.

Profimedia

Ovaj oskarovac je nedavno boravio  na ostrvima Turks i Kaikos gde je pokazao da je njegovo telo itekako u dobroj formi, ali i novu tetovažu. On je tada uslikan bez majice, pa su u prvi plan došle njegove mnogobrojne šare na leđima, a čini se da ima i jednu novu, do sada nikad viđenu, na kojoj je nacrtan tornado.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike