Posle svega 30 sati, već sam na izmaku snaga, ništa ne pomaže: Paloma Fejt o bolovima posle porođaja

26.02.2021

07:31 >> 01:00

0

Autor: D. Božović

Poznata pevačica se, nakon što je rodila drugu devojčicu, požalila na neprijatnosti prilikom dojenja

Posle svega 30 sati, već sam na izmaku snaga, ništa ne pomaže: Paloma Fejt o bolovima posle porođaja
Copyright Profimedia

Paloma Fejt, engleska pevačica i tekstopisac nedavno je na svet donela drugu naslednicu, te je podelila sa javnosti iskustva nakon porođaja. Ponosna mama jedne četvorogodišnjakinje i tek rođene bebe nikada ranije nije želela da otkriva porodične detalje, a sada je napravila presedan. Ona i njen suprug Lejman Lasin, naime, toliko drže svoju privatnost daleko od očiju medija – da su čak tri godine skrivali pol svog prvog deteta! Međutim, nakon drugog porođaja, Paloma je sa pratiocima na Instagramu podelila svoje iskustvo.

Pevačica je otkrila da joj je dijagnostikovana akutna prepunjenost dojki, zbog čega je odmah pribegla narodnom leku za mastitis. Naime, ona je listove kupusa odmah privila na grudi:

– Ovo znači da imam previše mleka, a beba nije ni dovoljno velika ni dovoljno jaka da ga sama izvuče. Bolno je. Grudi su mi kao kamen. Pokušavam da se masiram, ali ne vredi, ništa ne pomaže – napisala je Paloma, pa objasnila da na sve načine dojke pokušava da omekša, ali se njena beba i dalje muči da isisa mleko.

Na fotografiji na kojoj je objavila nogice svoje devojčice i požalila se na bol koji oseća.

– Nisam više trudna. Sve me jako boli i nisam spavala celu noć, ali vredi upoznati ovog malog anđela koji sedi ispred mene. Prošlo je tek 30 sati, a ja sam mrtva umorna, bradavice mi gore, a „beba pirana” pokušava da me ubije. Na njima je svakih nekoliko sati. Ali, naravno da sam uzbuđena – napisala je između ostalog Fejtova.

Paloma je objasnila da je prvu ćerku samo dojila, a kada je u pitanju tek rođena beba, ona mora dojenje da kombinuje sa izmlazanjem i flašicom, a to joj je teže nego što se nadala, naročito zbog bolova koji je muče.

Podsetimo, Veljko Ražnatović je doneo iz porodilišta svog naslednika Željka u šarenoj nosiljci koja na sebi ima zaštitni znak njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana – tigra, a ovu nosiljku je dizajnirala upravo Paloma Fejt.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike