Imala sam samo jednu želju: Milica Pavlović o spotu koji je izazvao salvu negativnih komentara

26.02.2021

09:57

0

Pevačica ističe da se sada po prvi put susrela sa sajber nasiljem, te da, iako svako ima pravo na svoje mišljenje, napominje da je način izražavanja i te k

Imala sam samo jednu želju: Milica Pavlović o spotu koji je izazvao salvu negativnih komentara
Copyright Milica Pavlović „Šok tok" printscreen

Milica Pavlović kao gošča „Šok toka” progovorila je o svojoj karijeri, uspesima, ali i spotu zbog kog je nedavno, kako kaže, po prvi put na svojoj koži osetila sajber nasilje.

Pročitajte još:

– Ja sam srećna. Ne postoji ništa slađe nego kad se probudiš ujutru i znaš da si uradio sve svojim trudom. Svaki dinar sam uložila u svoju karijeru. Ja sam unuka jednog Vladimira. Od malena sam naučila da sve sama radim. Izrasla sam u ženu borca. Ponosna na sebe i na sve što sam uradila i na sve što u uraditi – ispričala je Milica, pa nastavila:

– U predhodnoj godini je stalo vreme. Cela ova situacija, svi se susrećemo sa nečim nepoznatim. Ja sam uvek želela da na najbolji način iskoristim svako vreme pa čak i ovo. Snimila sam dve pesme, dobila uloge u seriji…

– Jedini moj cilj je bio da u predhodnoj godini, da u celom tom sivilu dam nešto šarenoliko publici. To je bila jedina moja želja. Nigde na ovom svetu nemate žene kao što su naše. To je tematika. Naše žene su sposobne i da odu na posao, da čuvaju decu, spreme kuću… Svako ima prava da kaže: „Meni se ovo ne dopada”. Svako ima prava na mišljenje, ali način je bitan. Ja sam se po prvi put susrela sa sajber nasiljem – rekla je Milica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike