Ćerka pevačice Jami preslikana majka: Prirodna lepotica (FOTO)

27.02.2021

14:16 >> 14:18

0

Naslednica Jasne Milenković ima 20 godina i ona je njena dika i ponos

Ćerka pevačice Jami preslikana majka: Prirodna lepotica (FOTO)
Copyright Jasna Milenković Jami/ ATAImages/ Antonio Ahel

Folk pevačica Jasna Milenković Jami ne voli mnogo da priča o svom privatnom životu, a ono što je javnosti poznato jeste da ima ćerku Leu Milenković koju je rodila 2001. godine. Ćerka Milenkovićeve ne voli javni život, iako je naslednica poznate pevačice.

Ponosna mama je na društvenoj mreži Instagram, objavila fotografiju svoje mezimice i uputila joj najlepše komplimente.

– Volim moju lutku. Prirodna lepotica – napisala je Jasna.

Printscreen Instagram/jamiofficial

Lea je mlada, lepa devojka koja, kako je i pevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima, a mnogi komentarišu da je preslikana majka, identičan lik imaju, šiške i plava boja kose ih još više povezuje.

– Ona nema veze sa medijima i rijalitijima, ona ima svoj život. Ja jesam na estradi i popularna, ali to sve ne uključuje i nju – rekla je Jami ranije i otkrila u kakvu je tinejdžerku izrasla njena mezimica:

– Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa.

Pročitajte još

Inače, pevačica se neretko pohvali i uspehom svoje ćerke na studijama, te je nekoliko puta pohvalila putem društvene mreže Instagram da je rodila pravu vrednicu. Kako je pevačica nedavno otkrila, Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike