Angellina na meti sajber neprijatelja: Ne razumem dokle idu ljudska zloba i idiotizam (FOTO)

27.02.2021

15:23 >> 15:29

0

Autor: D. Božović

Pevačici nije bilo svejedno kada su je zapratili lažni nalozi, iza kojih ne zna ko zapravo stoji

Angellina na meti sajber neprijatelja: Ne razumem dokle idu ljudska zloba i idiotizam (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anđela Vujović, domaćoj javnosti poznata kao Angellina saopštila je putem Instagrama da ju je u poslednjih nekoliko dana zapratilo mnogo lažnih profila, što joj je zasmetalo. Iako se njen broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži povećao, to mladoj zvezdi nije bitno, jer zna da se iza tih naloga kriju potpuno druge osobe.

Poznato je da Angellina piše svoje pesme, te se prethodnih meseci posvetila tome i odlučila da vredno radi na svojim novim projektima, koje će predstaviti uskoro publici. Mlada kantautorka često objavljuje svoje svakodnevne aktivnosti, sada je sa pratiocima podelila problem u kojem se našla i objasnila šta ju je zadesilo. Na Instagramu je i obelodanila sve lažne naloge koji su je zapratili.

Printscreen Instagram/angellina_official

– Iskreno, otužno. Ja ne kapiram što to? Je l’ stvarno mislite da će vaš lični uspeh biti veći ako nekome smeštate konstantno? Ne razumem dokle ide ljudska zloba i idiotizam. Ok, ovo je sada benigno, ali… Šta mislite, zašto nikada ne objavljujem datum izbacivanja…? – napisala je Angellina na Instagramu vidno iznervirana.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike