Sa Mrkom će rado proslaviti deceniju ljubavi, ali neće biti svadbe! Ana Bekuta: To ništa ne bi promenilo!

27.02.2021

20:22 >> 20:53

0

Autor: M. Gudžulić

Da su se ranije sreli, ne bi se prepoznali, tvrdi pevačica

Sa Mrkom će rado proslaviti deceniju ljubavi, ali neće biti svadbe! Ana Bekuta: To ništa ne bi promenilo!
Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta nedavno je poslavila devet godina jubavi sa Milutinom Mrkonjićem. Par ima dogovor – da deceniju na poseban način obeleži, međutim, prema pevačicinim rečima, u pitanju neće biti svadbeno veselje. Naime, „to ništa te bi promenilo, pa i ne planira da se uda”, kaže ona.

Pročitajte još:

– Ja sam bila u 52. godini svog života, on u 70. godini, zaista sam se načekala. Prva polovina mog života prošla je u traženju. Da smo se ranije sreli, ne bismo se prepoznali – priča Ana „Alou”, pa nastavlja: Mi u dvadesetim i tridesetim ne znamo šta je ljubav. Tek u četrdesetim, shvatamo. S mudrošću dolaze neke stvari. Deset godina, obećali smo, proslava. Ne planiram da se udam, ne bih zaista, jer to ništa ne bi promenilo.

Pevačica je u razgovoru, takođe, pokušala da razreši i šta je zapravo htela da kaže u tvitu, kojim je devojkama poručila da mlade ne treba da stupaju u brak:

– U određenom trenutku, kad mi to želimo, ne dobijemo to. Prave stvari se dešavaju kad ih ne očekujemo, u mom slučaju ja sam se prepustila i rekla – nek’ mi Bog pošalje ono što misli da mi treba, jer sam izgubila svaku nadu. Maliciozni to drugačije tumače, moja poruka bila je pozitivna i poruka da ne gubimo nadu bez obzira na krahove, brodolome. Pojavi se pravi čovek onda kad ste spremni za njega, kad zavolite sebe – objasnila je Bekuta.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi