Žena mi je car, a u ulozi tate se ekstra snalazim! Gazda Paja: Ispunjen sam dečko!

28.02.2021

08:15 >> 07:53

0

Iako je, kako kaže, umetnički zbunjen tip, Bošković i te kako ima dara za novu životnu ulogu, u kojoj maksimalno uživa

Žena mi je car, a u ulozi tate se ekstra snalazim! Gazda Paja: Ispunjen sam dečko!
Copyright Vesna Vrljanović i Pavle Bošković Gazda Paja AAImages/Antonio Ahel

Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, kaže da se u ulozi oca i te kako dobro snalazi, iako je, prema njegovim rečima „umetnički zbunjen tip”. Prošle godine 19. oktobra on i Vesna Vrljanović, diplomirana pravnica i blogerka po prvi put su se ostvarili u ulozi roditelja, a on taj događaj navodi kao „jedinu lepu stvar koja se odvila 2020. godine.”

– Ekstra se snalazim u ulozi tate. Nisam znao da ću tako dobro da se snađem pošto sam malo umetnički zbunjen tip. To je jedna od najlepših stvari što može da se desi čoveku. Ne znam zašto ranije to nisam doživeo, ali verovatno situacija to nije dozvoljavala. Baš sam srećan zbog deteta i žena mi je stvarno car. Moraš da biraš životnog saputnika i da ne bude ništa manje legenda nego što si ti – priča Gazda Paja za „Nova.rs” pa nastavlja: Zahvalan na svemu što mi se izdešavalo u poslednjih godinu dana. Ispunjen sam dečko. Jedina lepa stvar u 2020. godini je što sam postao ćale.

Posle porodica, muzika je svakako njegova velika ljubav. Ipak, put ka uspehu nije mu bio lak.

Pročitajte još:

– Moj put nije bio lak, nisam radio nešto što svi rade i nisam dobio ništa od tate ili tetke iz Nemačke. Ne pravim se faca i da sam nešto poseban. Najnormalnija stvar je da se iscimaš za nešto što voliš, a ja u muzici nisam video samo posao. To je deo mene, moje kulture, verovanja i filozofije. Radio sam da bi uštekao novac za svoj prvi projekat – objašnjava reper, koji inače završava rad na svom studijskom albumu od kojeg ima velika očekivanja.

Trenutna situacija ga je, priznaje, malo „umrtvila” pa mu se još uvek ništa ne „izbacuje”, ali van toga – sve je u redu i pod kontrolom.

– Glavni izvor prihoda su nam bili nastupi. Finansijski je teško otkako ne radimo, ne samo nama muzičarima nego svim ugostiteljima. Baš je haos nastao i vidim da se svi pomažu. Ne znam, ako uskoro ne puste idem u Austriju na Baušter da radim, da mešam malter…. Krivo mi je što sam uboo neke dobre stvari koje su se potrefile i sve je krenulo gore… Sreća pa imam neke poslove koje se tiču muzike i izdavaštva pa me je to spasilo. Okej je zarada preko Jutjuba, ali nije sad nešto na šta možeš da se osloniš, pogotovo sada kada su uveli poreze. Zato pesma mora da bude dobra, a to je danas teško – iskren je bio on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike