Kraj prijateljstva o kom se i dalje priča! Vesna Dedić: Očito, kasno sam dobila informaciju da smo bile samo koleginice?

27.02.2021

08:46 >> 23:10

0

Voditeljka je bila na listi najbližih, koji su bili zabranjena tema za analizu bilo partnera ili prijatelja poznate spisateljice...

Kraj prijateljstva o kom se i dalje priča! Vesna Dedić: Očito, kasno sam dobila informaciju da smo bile samo koleginice?
Copyright Promo/Mirko Tabašević

Već neko vreme, u javnosti se polemiše o prekidu dugogodišnjeg prijateljstva Vesne Dedić i Sanje Marinković. Nedavno, saznalo se da u drugarskim odnosima nisu i duže od godinu dana, a kada se prašina već malo i slegla, spisateljica je otvorila dušu, prenose mediji pisanje „Sveta”, te istakla da je posle toliko godina bila – izneverena kao prijatelj, što je i „izazvalo” stavljanje tačke na odnos.

– Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj – počela je Vesna svoju ispovest, a zatim dodala: Sanjina izjava je potpuno čista u odnosu na njenu savest. Ona je rekla da smo 25 godina bile koleginice. Ako tako gledaš, ja sam ispala jako naivna i očigledno kasno dobila informaciju da smo koleginice, a ne prijateljice.

Pročitajte još:

Na pitanje zašto je došlo do sukoba, Vesna je iskreno odgovorila:

– Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja – objasnila je koliko je važno mesto Sanja imala u njenom životu.

Sa Sanjom je, navodi se dalje, prekinula ne samo prijateljske već i sve poslovne odnose.

– Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja – rekla je voditeljka „Svetu”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike