Šerifovićeva i mala Minja Matić uživaju na plaži u Americi: Marija pije kafu, a ona jede supu sa knedlama

28.02.2021

11:30 >> 10:30

0

Autor: D. Božović

Pevačica je organizovala humanitarni koncert za malu devojčicu čije lečenje je u toku, a sada ju je posetila da bi videla kako njen oporavak napreduje

Šerifovićeva i mala Minja Matić uživaju na plaži u Americi: Marija pije kafu, a ona jede supu sa knedlama
Copyright M. M./ATAImages

Pevačica Marija Šerifović otputovala je pre nekoliko dana u Ameriku kako bi se upoznala sa malom Minjom Matić, koja boluje od spinalne atrofije tip 1, a za čije je lečenje članica žirija „Zvezda Granda” krajem prošle godine organizovala humanitarni koncert, a sada se pojavia fotografija na kojoj njih dve zajedno uživaju na prostranoj plaži.

Naime, Šerifovićeva je podelila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se može videti kako ona i malena Minja uživaju u sunčevim zracima. Dok Marija pije kafu, devojčica jede supu sa knedlama.

– Nema stvarno smisla da se samo ja sunčam i kupam. Ja kaficu, Minja supu sa knedlama i Bog da nas vidi – napisala je Marija u opisu fotografija koje su oduševile sve, a potom je dobila i veliku podršku brojnih kolega i prijatelja.

Tokom prvog susreta sa malom Minjom, Marija je objavila veoma dirljivu objavu, a svi čekaju da se njene reči i obećanje ispune.

– Ljubav rađa heroje! Kakav je zmaj ova mala. Ne možete vi to ni da zamislite. Obožava igračke, a Nutelu još všee. I kada sve ovo bude prošlost – Minja evo ja ti javno obećavam da ćeš biti prva osoba sa kojom ću ja da istrčim ceo krug oko naših Šumarica! – napisala je prošle nedelje Marija.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike