Svi pričaju o Kebinom odgovoru na pitanje da li je još uvek svekar! Pevač nastavio i o svom braku: Plakao sam kad sam se oženio!

28.02.2021

20:17 >> 20:15

0

Prvih nekoliko dana otkako je izgovorio sudbonosno da, priznaje, pitao se šta će da radi sa Oljom ceo život i morio ga je osećaj velike nelagode

Svi pričaju o Kebinom odgovoru na pitanje da li je još uvek svekar! Pevač nastavio i o svom braku: Plakao sam kad sam se oženio!
Copyright Dragan Kojić Keba sa suprugom ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Kojić Keba sa Irinom Vukotić, Marijanom Mićić, Ivanom Peters i Slobom Radanovićem, bio je gost „Magazin Ina”. Zajedno sa njima, govorio je na temu „Ljubav ne treba razumeti, već samo pokazivati”, pa iznenadio priznanjem da se, iako je u bračne vode ušao iz ljubavi, teško „rastao” sa momačkim životom. Nakon što je Sanji Marinković rekao da ga najavi kao „besposlenog pevača”, otkrio je:

– Oženio sam se u 26. i moje prvo razmišljanje, prvi i drugi dan braka je bilo: „Šta ću ja da radim sa Oljom ceo život?” Uhvatila me je panika, u svakom smislu. Prestaje momački život, to je najteža odluka. Plakao sam kad sam se oženio, ali to je od srca sve bilo.

Pročitajte još:

– Kada sam sanjao prvi put da se ženim, bio sam srećan što to nije istina. Dakle, momci, idite srcem. Bez treme. Budite svoji i budite džentlmeni – posavetovao je pevač.

Ono što je, pak, privuklo najveću pažnju bio je njegov odgovor na pitanje da li je još uvek svekar. Situacija „iza zatvorenih vrata Kojića” već neko vreme intrigira javnost, posebno kada je brak Severina i pevačevog sina Igora u pitanju. Međutim, sudeći po Kebinom odgovoru, ta ljubav ipak „ne stoji na tankom ledu”.

– Još uvek da! Ja se tu ne mešam, to je njihov život – zaključio je Keba u emisiji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike